FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"Zoons vanaf geboorte seizoenkaarthouder"

30-07-2012

13 reacties


"Mijn kinderen zijn getekend voor het leven", lacht Christian van der Mark als hij spreekt over de liefde voor zijn club. Voor sommige supporters gaat die liefde heel ver. Het eerste telefoontje dat hij na de geboorte van zijn beide kinderen deed, was naar FC Utrecht. "Het eerste wat ik na hun geboorte heb gedaan, is het aanvragen van een seizoenkaart en natuurlijk zijn ze ook lid van de kidsclub geworden. Wat dat betreft heb ik mijn kinderen voor het leven getekend", zegt 37-jarige trotse vader lachend. Inmiddels zijn zijn zoons twee en vier jaar oud. De oudste gaat al af en toe mee naar de wedstrijden.

Onvergetelijk
Van der Mark heeft zelf sinds 1991 een seizoenkaart bij FC Utrecht. "De hoogtepunten in mijn herinnering zijn voor mij de kaartverkoop tegen Real Madrid. Dat heb ik nooit meer meegemaakt. Zo'n drukte, iedereen wilde die wedstrijd zien. Maar ook de uitwedstrijd tegen FC Twente in 1996 staat me bij als de dag van gisteren. FC Utrecht vocht tegen degradatie en het leek wel of heel Utrecht naar Enschede was afgereisd. Met 53 bussen vol met supporters steunden we het team en niet zonder succes. De goal van Hans Visser zorgde voor een geweldige ontlading en voor behoud in de Eredivisie. Onvergetelijk", kijkt Van der Mark terug.

Dit seizoen hoopt de trouwe seizoenkaarthouder uit Nieuwegein op een mooi seizoen met veel beleving zowel op het veld als op de tribunes. "De wisselwerking tussen publiek en spelers en andersom moet weer terug komen. Het publiek kan de spelers opjutten, maar dit geldt ook voor de spelers. Zij kunnen het publiek aansporen om zich te laten horen. Dan wordt de Galgenwaard weer een stadion waar je als tegenstander liever niet wilt voetballen", meent Van der Mark. "Daarbij hoop ik dat we attractief voetbal met inzet passie gaan zien.

Seizoenkaart
Wil jij net als Christian dat FC Utrecht een bijzondere rol in jouw leven speelt of gaat spelen? Kom dan naar de wedstrijden en laat je vangen door de sfeer. Koop dan hier je seizoenkaart.

Dit zijn de voordelen van de seizoenkaart:

- Gratis toegang tot de thuiswedstrijden van FC Utrecht in eventueel te spelen Play-Offs.
- Gratis toegang tot thuiswedstrijden van FC Utrecht in de KNVB beker, tot de achtste finale. Dus ook de wedstrijd op 26 september tegen Ajax is gratis te bezoeken.
- Recht op terugkoop van de eigen plaats voor thuiswedstrijden in de KNVB beker na de achtste finale en eventuele Europese wedstrijden.
- Het FC Utrecht presentatiemagazine, medio september gratis af te halen in de FC Utrecht Fanshop.

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing