Geslaagde comeback Anthony Descotte

Op 28 oktober 2023 liep Anthony Descotte tijdens Fortuna Sittard – FC Utrecht een vervelende knieblessure op. De Belgische aanvaller moest daarna lang revalideren.

Gisteren maakte Descotte zijn comeback tijdens Jong FC Utrecht – Willem II middels een succesvolle invalbeurt. Descotte viel in minuut 66 in en maakte in minuut 86 de 1-0. Helaas kwam de koploper in de extra speeltijd nog op gelijke hoogte. Jong FC Utrecht blijft hierdoor laatste in de KKD en kan in theorie nog degraderen. Die kans is alleen erg klein.

Anthony Descotte is, ondanks zijn speelminuten in het eerste, de laatste vijf duels in Jong FC Utrecht speelgerechtigd. Hij is 20 en heeft dit seizoen nog geen 18 duels in de eredivisie gespeeld, en dat is de reglementaire grens. Descotte gaat dit seizoen ook geen 18 duels in de eredivisie halen, want de teller staat op dit moment op 5.