Pilot sneltram aanstaande zondag

Met de tram naar Stadion Galgenwaard: het kan op zondag 14 april. Die dag rijdt, bij wijze van pilot, tussen 12.00 en 18.00 uur de tram vanaf IJsselstein via Nieuwegein, Utrecht Centraal naar Utrecht Science Park. Op die route rijdt in het weekend normaliter geen tram, maar nu dus wel op de dag dat FC Utrecht een thuiswedstrijd speelt tegen Go Ahead Eagles om 14.30 uur.

Dit is een pilot dus maak gebruik van deze kans. Wanneer dit een succes wordt, kan het een permanente oplossing worden.

In verband met de pilot zondag aanstaande, vervallen op die dag de pendelbussen die normaliter rijden vanaf Utrecht Centraal en Utrecht Science Park naar Stadion Galgenwaard. Beide worden vervangen door de tramverbinding. Wie van de tram (lijn 21 en 22) gebruik wil maken, kan met een OV-chipkaart of bankpas de tramrit betalen door in- en uit te checken.

De tram naar Galgenwaard rijdt zondag al vanaf IJsselstein. Het traject is IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht cs, Utrecht Science Park.