Boottocht op 12 mei (met aanvulling)

BOOTTOCHT TRUE SUPPORT OP 12 MEI 2024

Op zondag 12 mei a.s. voorafgaand aan FC Utrecht – Sparta bieden wij de gelegenheid met de boot naar het stadion te varen. Mooie gelegenheid om te genieten van de prachtige grachten en gezellig met elkaar voor te beschouwen.

Het gaat om een (in geval van regen te overdekken) sloep. Het is toegestaan je eigen consumpties mee te nemen, wel graag na aankomst even helpen met opruimen, zodat we de boot weer netjes achterlaten.

De kosten worden voor een gedeelte door True Support betaald. De eigen bijdrage bedraagt 5 Euro per persoon, vooraf te betalen.

Verzamelen om 11.00 uur op de kade bij Park Paardenveld (naast parkeergarage Paardenveld) in Utrecht. Vertrek zal om 11.15 uur zijn.

Uiteraard is de capaciteit (40 personen) beperkt. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en hierbij geldt VOL = VOL. Bij veel animo zullen wij proberen een tweede sloep te boeken.

Wanneer je deze tocht mee wilt maken, meld je dan aan op zie de aanvulling!

Vermeld hierbij je lidnummer, naam en telefoonnummer.

Op naar een gezellige vaartocht!

Aanvulling:
Door problemen met eerder vermeld email adres christian@fcufans kunnen aanmeldingen voor de boottocht op 12 mei niet zijn doorgekomen.

Aanmelden graag via: bestuur@fcufans.nl of mark@bmo-advocaten.nl.

Als je op Christian@fcufans.nl hebt aangemeld graag nogmaals versturen naar één van bovenstaande adressen!!!

BESTUUR TRUE SUPPORT