FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"Zaterdag als een team strijden"

05-08-2011

0 reacties


Blessures, bepalende spelers die vertrokken zijn, nieuwe aanwinsten die pas later instroomden. FC Utrecht kende een moeizame aanloop naar het nieuwe seizoen. Dat blijkt ook uit het rijtje afwezigen voor de uitwedstrijd van zaterdag (20.45 uur) tegen VVV-Venlo. Om uiteenlopende redenen zijn Jacob Mulenga, Tommy Oar, Edouard Duplan, Anouar Kali, Alexander Gerndt, Leon de Kogel en nieuwe keeper Roberto Fernandez er dit weekend nog niet bij.

"We missen dus vijf aanvallers", stelde Erwin Koeman vrijdag met het lijstje in zijn hand vast tijdens de persbijeenkomst aan de vooravond van de start van de competitie. Toch wilde de trainer van FC Utrecht vooral niet te lang stil blijven staan bij de spelers op wie hij nog geen beroep kan doen. "Zaterdag spelen we met de jongens die er wel zijn", benadrukte Koeman.

"We weten hoe de afgelopen weken verlopen zijn en dat de ploeg groeiende is. Maar morgen moeten we er staan, als een team bereid zijn om het samen te doen en ervoor te vechten. Dat past ook bij FC Utrecht. We kunnen hier als trainers en spelers juist extra motivatie uit halen om te presteren. Dat heb ik mijn spelers ook voorgehouden. Ik heb er ook absoluut vertrouwen in. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen." Koeman wil om die reden nog geen doelstelling uitspreken voor dit seizoen. "Het is nog te vroeg om te zeggen wat we willen met dit elftal. Bovendien kan er tot eind deze maand ook nog van alles gebeuren op de spelersmarkt."

Doelman Michel Vorm traint sinds maandag volledig mee. "Hij oogt fit en speelt tegen VVV-Venlo", zei Koeman. En Koeman over de speelwijze tegen de Limburgers: "De spelers spelen waar ze het beste tot hun recht komen." Tegenstander VVV-Venlo kende een andere voorbereiding. "Zij hebben een aantal oefenwedstrijden in een zelfde opstelling kunnen spelen en hebben vertrouwen opgedaan door goede resultaten. Maar het zal aan ons zelf liggen of we een goed resultaat halen. We mogen in ieder geval geen excuses zoeken", zei Koeman.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing