FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters ziet parallel tussen AZ en FC Utrecht

01-12-2012

2 reacties


Jan Wouters sprak donderdagavond op de supportersvoetbalavond over de speelwijze van FC Utrecht. "Dat soort avonden met supporters praten is erg leuk. Als je uitlegt waarom je op een bepaalde manier speelt, dan gaan zij anders naar de wedstrijden kijken. De supporters vroegen zich af waarom we op een bepaalde manier druk zetten en waarom we de bal soms achterin even heen en weer laten gaan. Het is dan goed om te vertellen dat we wel naar voren willen spelen, maar dat dit ook consequenties kan hebben bij balverlies. Gezien de ontwikkeling van onze spelers denk ik dat er nog meer inzit."

Vooruitkijkend op de wedstrijd tegen AZ van zondag trekt Wouters de parallel tussen FC Utrecht vorig jaar en het huidige AZ. De Alkmaarders staan op de twaalfde plaats terwijl FC Utrecht in de middenmoot de zesde plek in de Eredivisie bezet. "AZ heeft te maken met blessures en enkele schorsingen", vertelt Wouters. "Afgelopen jaar zijn zij enkele bepalende spelers kwijtgeraakt. Dat is eenzelfde situatie waar wij vorig jaar mee te maken hadden. Toch denk ik dat AZ er bovenop komt."

Voldoende kwaliteit
Wouters neemt de aanval van AZ als voorbeeld om te laten zien dat zij over voldoende kwaliteit beschikken. "Met Maher, Altidore en Beerens hebben zij drie zeer goede aanvallers", meent de trainer. "AZ zit nu duidelijk in een mindere fase. Maar met de aanvallende spelopvatting van Gertjan Verbeek komt dat goed. Dat zegt hij zelf ook. Hij ziet perspectief, dan komt het uiteindelijk vanzelf. Maar we gaan het AZ flink moeilijk maken. Het verleden heeft aangetoond dat AZ het altijd lastig heeft in de Galgenwaard. Dat zal naar mijn mening deze keer niet anders zijn. Wij spelen ons spel en we weten wat dat ons kan brengen als we taakbewust blijven spelen."

Afwezigen
Dave Bulthuis bekijkt de wedstrijd vanaf de tribune. De verdediger zit een schorsing uit na zijn rode kaart van vorige week tegen N.E.C.. Ook kan Wouters nog geen beroep doen op dezelfde namen als vorige week. Edouard Duplan, Cedric van der Gun (beiden knie), Marcus Nilsson (hoofd) en Yassin Ayoub (niet wedstrijdfit) ontbreken tegen AZ. Yassin Ayoub maakt maandagavond zijn rentree in Jong FC Utrecht tijdens de uitwedstrijd tegen PSV.

Kassa's geopend
Heb je nog geen kaarten voor de wedstrijd van zondag tegen AZ? Voor dit duel geldt een clubkaartverplichting. Voor de wedstrijd geldt vrije verkoop, dus je hebt gaan clubcard nodig om kaarten te kopen. Het kopen van kaarten is mogelijk via Ticketing/klantenservice in het stadion, de FC Utrecht Fanshops en via TicketBox. De voorverkoop stopt komende zaterdag. Op de wedstrijddag zijn de kassa's aan de zijde van de Cityside geopend vanaf 12.30 uur.

Bron: fcutrecht.nl
foto: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing