FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters: “We moeten blijven voetballen”

15-09-2012

0 reacties


FC Utrecht ontvangt zondag in Stadion Galgenwaard de tweede topploeg dit seizoen. PSV is de tegenstander. Trainer/coach Jan Wouters bestempelde de Eindhovenaren nog voor de start van het seizoen als de grootste kandidaat voor de eindoverwinning in de Eredivisie. "Daarin is niets veranderd" zegt Wouters. "PSV kan geduldig spelen en wachten op de kansen. Zij vertrouwen op de individuele kwaliteiten van hun spelers, zoals Ola Toivonen die gevaarlijk in het centrum kan opduiken."

Voor FC Utrecht geldt dat het moet durven te voetballen. "Ondanks dat wij dan misschien minder kwaliteit hebben dan PSV, moeten wij het opbrengen om te blijven voetballen", benadrukt de trainer. "Dit moeten we net zo doen als in de uitwedstrijd tegen NAC. Belangrijk is dat we durven, want ook tegen de Eindhovenaren krijgen we mogelijkheden. Dan moeten we scherp zijn om de kansen te benutten."

Rode draad
Voor Wouters is het duel het weerzien met Dick Advocaat. De man die, zoals Wouters het zelf omschrijft, als een rode draad door zijn carrière loopt. "Toen ik als achttienjarige bij FC Utrecht kwam, vertelde Dick mij wat van een profspeler verwacht wordt. Daarna kwam ik hem tegen als trainer bij PSV en bij het Nederlands Elftal waar we onder meer het WK in de Verenigde Staten samen meemaakten." Een belangrijke periode was hun tijd bij Glasgow Rangers waar Advocaat de hoofdtrainer was en Wouters de veldtrainer. "Nadat we elkaar een lange tijd niet hebben gezien, is het vooral erg leuk dat we elkaar weer tegenkomen bij de club waar onze kennismaking begon", zegt de trainer.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtExcelsior
19 november 2017 14:30 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Le@n 18pt
2 (12) fanvandeFC 17pt
3 (2) Gina 17pt
4 (3) tonyb 16pt
5 (4) badbo13 16pt
6 (32) chapri 15pt
7 (5) Dito4ever 15pt
8 (6) De meester 15pt
9 (7) Jan van Staa 14pt
10 (38) L@rs-Sven 14pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing