FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters: "Vitesse moet het waarmaken"

29-09-2012

2 reacties


Drie dagen na het bekerverlies tegen Ajax staat de volgende wedstrijd te wachten. In de Eredivisie is Vitesse de tegenstander. Terugkijkend op het duel tegen Ajax is trainer/coach Jan Wouters realistisch. "Ajax was woensdagavond een klasse beter. Met verzorgd positiespel hebben zij de wedstrijd gemaakt en ook verdiend gewonnen", zegt Wouters. "Natuurlijk is het een teleurstelling dat je verliest in de beker, maar het is een belangrijke wedstrijd voor de groep geweest. We speelden tegen een tactisch sterk team. Dat maakt de wedstrijd onvergelijkbaar met eerdere duels als bijvoorbeeld tegen Roda JC en NAC Breda. Het is een cliché, maar dit is een goed leermoment voor onze jonge ploeg geweest."

Herstellen en voorbereiden
De twee dagen tussen de wedstrijden heeft de selectie rustig getraind. "Tussen twee zware wedstrijden zo kort op elkaar moet je niet te veel vragen van het lichaam van een speler. Het credo is herstellen en voorbereiden," vertelt Wouters. Het affiche tegen Vitesse is gelijk weer een topwedstrijd. De Arnhemmers beleven hun beste seizoenstart in twintig jaar. "Vitesse is erg ambitieus", weet Wouters. "Zij hebben aangegeven mee te willen spelen om het landskampioenschap. Vitesse zal die ambitie dus iedere wedstrijd moeten waarmaken, want als je kampioen wil worden moet je iedere wedstrijd winnen."

Wouters verwacht een compact Vitesse dat snel en gevaarlijk kan zijn in de omschakeling. "Met Bony, Havenaar en Ibarra hebben ze spelers die dat kunnen. Met Theo Janssen heeft de ploeg niet alleen een leider in het team, maar ook een speler die een bal klaar kan leggen. Het wordt voor ons oppassen om niet tegen die counter op te lopen", waarschuwt de Utrechtse trainer.

Blessures
Trainer Jan Wouters kan zaterdagavond geen beroep doen op een zo goed als fitte groep. Alleen Yassin Ayoub (onderbeen) ontbreekt definitief in de wedstrijdselectie. Twijfelgevallen voor het duel zijn Jacob Mulenga en Edouard Duplan. Alexander Gerndt keert terug in de ploeg na twee wedstrijden schorsing die hij kreeg na zijn rode kaart tegen PSV.

Rechtstreeks verslag
De wedstrijd tegen Vitesse begint zaterdagavond om 19:45 uur in Stadion Galgenwaard. Voor de wedstrijd tegen Vitesse zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar via de bekende adressen. Ook op de wedstrijddag zijn de kassa's geopend. Voor het kopen van kaarten is GEEN clubcard nodig. Ben je niet in de gelegenheid om de wedstrijd bij te wonen, maar wil je toch op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Utrecht? Volg dan het live-verslag van de wedstrijd op Twitter: www.twitter.com/fcutrechtmatch.

Bron: FC Utrecht (foto: FCUPhoto/F. Zilver)

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing