FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters: "Er zit nog groei in FC Utrecht"

19-10-2011

0 reacties


Jan Wouters is sinds dinsdagmiddag de nieuwe hoofdtrainer van FC Utrecht. De assistent werd gepromoveerd door de club nadat Erwin Koeman uit onvrede over de faciliteiten besloot ontslag te nemen.

"Het is altijd vreemd als je de rol van de vertrekkend trainer inneemt, waarmee je eerder nauw samenwerkte", vertelt Wouters op de clubsite van FC Utrecht. "Maar ik ben in dienst bij FC Utrecht en ik heb het er naar mijn zin", zegt Jan Wouters. "Ondanks het feit dat ik het opstappen van Erwin betreur, heb ik ja gezegd, toen de directie mij vroeg hoofdtrainer te worden."

Wouters denkt dat FC Utrecht nog niet aan zijn top zit. "Ik zie het elftal van FC Utrecht als een team waar echt nog groei in zit. Daar ben ik van overtuigd. Het is dan ook een mooie uitdaging om met deze jongens verder te werken. Nu dan onder mijn leiding en ik besef dat er dan meer bij komt kijken dan bij de rol van assistent-trainer."

"Er zal meer op me afkomen en ik zal vaker met de media in contact komen, maar ik ben van mening dat zulke zaken bij de rol van hoofdtrainer horen. Op het trainingsveld en tijdens de wedstrijd verandert er niet zo heel veel en deze nieuwe rol zal mij als persoon ook echt niet anders maken."

Wouters krijgt Robbie Alflen, afkomstig van de beloftenploeg, als assistent bij het eerste. "Ik heb ook echt vertrouwen in die samenwerking met Robbie. Ik ken hem al heel lang. Robbie en ik hebben een dezelfde visie op voetbal. Als trainer heb ik hem goed leren kennen rondom de wedstrijden van Jong FC Utrecht. Daar zat ik regelmatig op de bank naast hem. Persoonlijk klikt het ook tussen ons beiden."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing