FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Woensdag kaartverkoop finale voor leden TS

15-03-2016

2 reacties


Aanstaande woensdagavond 16 maart a.s. worden in sportcafé De Heksenketel de kaarten verkocht voor de bus- en bootreis van True Support naar de bekerfinale op 24 april in de Kuip. Wil je met True Support mee naar de finale, lees dan onderstaande informatie over de procedure van kaartverkoop aandachtig door. De verkoop is in goed overleg afgestemd met FC Utrecht.

Er zullen alleen kaarten worden verkocht aan supporters:

- Die in het bezit zijn van een geldige seizoenkaart, Gouden Seizoenkaart of Halve Seizoenkaart van FC Utrecht (peildatum: 2 maart 2016)

- En lid zijn van True Support (lidmaatschap betaald vóór dinsdag 15 maart).

Kaarten worden alleen verstrekt op vertoon van je geldige seizoenkaart, plus een met de naam op die seizoenkaart corresponderend geldig identiteitsbewijs (geldig Nederlands paspoort, Nederlandse identiteitskaart, Nederlands rijbewijs of bromfietsrijbewijs). Daarnaast wordt het betaalde lidmaatschap van True Support gecontroleerd aan de hand van het donateursregister.

De kaartverkoop is exclusief voor leden van True Support.  Volgende week start de kaartverkoop voor alle seizoenkaarthouders van FC Utrecht. Exacte informatie daarover wordt door de club bekendgemaakt.

Persoonlijke aanwezigheid
Iedereen die met True Support mee wil naar de finale, moet woensdagavond persoonlijk naar De Heksenketel komen. Dat geldt ook voor wie zich al vrijblijvend had ingeschreven voor de boot- of busreis. Wie zich al had ingeschreven heeft zoals eerder gecommuniceerd voorrang. Dat geldt ook voor de leden van de True Support Club van 100.

We beseffen heel goed dat het voor veel  leden bezwaarlijk is om woensdag persoonlijk naar De Heksenketel te komen en dat er mensen verhinderd zullen zijn. Daarbij komt dat rekening dient te worden gehouden met lange wachttijden. Het is voor ons om redenen van organisatorische aard echter onmogelijk om de kaartverkoop voor het eigen reisaanbod op een andere wijze aan te bieden.

Bootreis
Kaarten voor de bootreis worden alleen verkocht aan leden die vóór 14 maart een voorinschrijving hebben gedaan. Kaarten voor de bootreis worden verkocht van 17.30 tot 20.00 uur. Op basis van de vooraanmeldingen zit de boot vol. Sta je niet op de lijst van voorinschrijvingen dan verwijzen we je door naar de busreis.

De prijs voor de bootreis is € 60. Bij die prijs zijn inbegrepen het vervoer per boot van Utrecht naar de Kuip, toegang tot de wedstrijd en de terugreis per bus. Bij aankoop ontvang je woensdag een strikt persoonlijk aankoopbewijs. Dat kan op een later aan te kondigen uitdeelmoment worden omgeruild voor een zogeheten omwisselbiljet. Dat dient vervolgens op de boot of bij aankomst bij De Kuip te worden omgeruild voor het toegangskaartje. Let op: betaling woensdag uitsluitend met pin.

Het aankoopbewijs en het omwisselbiljet zijn strikt persoonlijk en gekoppeld aan de inschrijving en de overige genoemde vereisten. Bij het opstappen op de boot worden persoonsgegevens gecontroleerd aan de hand van seizoenkaart en geldig identiteitsbewijs.

De boot vertrekt 24 april vanaf een nader te communiceren plek in Utrecht. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over locatie en vertrektijden.

Busreis
Kaarten voor de busreis worden verkocht van 20.00 tot 22.00 uur. Wie zich vóór 14 maart heeft ingeschreven voor de busreis en aantoonbaar aan de overige vereisten voldoet, heeft zoals eerder gecommuniceerd voorrang bij de kaartverkoop.

De prijs voor de busreis is € 52,50. Bij de prijs inbegrepen zijn heen- en terugreis per bus en toegang tot de wedstrijd. Bij aankoop ontvang je woensdag een strikt persoonlijk aankoopbewijs. Dat kan op een later aan te kondigen uitdeelmoment worden omgeruild voor een zogeheten omwisselbiljet. Dat dient vervolgens in de bus of bij aankomst bij De Kuip te worden omgeruild voor het toegangskaartje. Let op: betaling woensdag uitsluitend met pin.

De kaarten voor de busreis van True Support zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Als de kaarten voor de True Support-busreis zijn uitverkocht, hebben seizoenkaarthouders de mogelijkheid om via FC Utrecht een kaart te kopen voor de door de club aangeboden opties. De verkoop daarvan start volgende week. De exacte informatie daarover wordt verstrekt via FC Utrecht.

De True Support-bussen vertrekken bij voetbalvereniging JSV in Nieuwegein (Sportpark Galecop 1). De vertrektijd wordt nader bekendgemaakt. Vooraf is er exclusief voor leden van True Support gelegenheid voor een hapje en een drankje in de kantine van JSV. Toegang uitsluitend op vertoon van je True Support-ledenpas.

Nieuwe leden
Voor nieuwe leden die met True Support naar de finale willen, geldt naast de overige voorwaarden dat zij uiterlijk dinsdag 15 maart het lidmaatschapsgeld dienen te hebben betaald op bankrekeningnummer IBAN: NL20RABO0102555370 ten name van Stichting True Support onder vermelding van de naam/namen. Neem woensdag voor de zekerheid een bewijs van betaling mee.

Het lidmaatschap van True Support kost Euro 17,50. Een gezinslidmaatschap (maximaal 5 personen die op hetzelfde adres ingeschreven moeten staan) kost Euro 30,00. Voor nieuwe leden die zich nu aanmelden/hebben aangemeld, is het lidmaatschap geldig voor zowel het restant van dit seizoen als voor het gehele seizoen 2016-2017. Is er niet betaald, dan wordt er ook geen kaart aan je verkocht.

Zowel boot- als busreis zijn op eigen risico. True Support is niet aansprakelijk voor enige schade.

We hebben meer leden dan plaatsen. Gelet op de massale interesse kunnen we vermoedelijk niet iedereen voorzien en zullen we helaas mensen moeten teleurstellen. Seizoenkaarthouders zijn zoals bekend niettemin verzekerd van een plaatsbewijs via de verkoop van FC Utrecht die volgende week begint. Exacte informatie daarover volgt via FC Utrecht. Op een later moment kunnen ook clubcardhouders via FC Utrecht een kaart kopen. Ook daarover zal de club t.z.t. informatie verstrekken.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor nadere informatie.

Bestuur True Support 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing