FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Winnaars DUIC-voorspellingscompetitie bekend

15-05-2013

6 reacties


De deelnemer met de nickname ‘Robinho’ is de winnaar van de DUIC-voorspellingscompetitie 2012-2013 op deze site. Hij wint een seizoenkaart voor de komende voetbaljaargang. Ook de nummers 2 t/m 5 in het algemeen klassement ontvangen mooie prijzen. ‘Michael K.’ is de winnaar van de vierde periode.

‘Robinho’ kaapte op de slotdag de eerste prijs weg voor de neus van nummer twee ‘vriendenschaar’ door de einduitslag van de wedstrijd tegen Heracles (3-0) goed te voorspellen. ‘Vriendenschaar’ wordt voor zijn tweede plaats in de eindrangschikking beloond met het officiële FC Utrecht-wedstrijdshirt 2013-2014 op. De derde plek van ‘AaaDeeHaaDee’ is goed voor een waardebon van € 50,- te besteden in de fanshop van FC Utrecht.

Ook de nummers vier en vijf van het algemeen klassement vallen in de prijzen. ‘Ketelbinkie’ ontvangt een waardebon van Keurslagerij Rodenburg t.w.v. € 25,-. De vijfde plek van ‘Michael K.’ is goed voor een  FC Utrecht True Support-sjaal t.w.v. € 13,50.

Michael K. valt dubbel in de prijzen. Hij is tevens de winnaar van de vierde periodetitel, waaraan een dinerbon van Restaurant La Collina is verbonden t.w.v. € 50,-. ‘MrsY’ sleepte de tweede prijs in de wacht in de vierde periode: een tegoedbon voor sportcafé De Heksenketel t.w.v. € 25,-. Winnaar van het algemeen klassement ‘Robinho’ gaat ook nog eens naar huis met een FC Utrecht True Support-sjaal vanwege zijn derde plaats in de vierde periode.

De prijzen worden aanstaande zondag 19 mei voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – sc Heerenveen uitgereikt in De Heksenketel. Met de winnaars wordt ook persoonlijk contact opgenomen. Prijzen die nog niet beschikbaar zijn (seizoenkaart; wedstrijdshirt) worden uitgereikt in de vorm van een tegoedbon.

In de DUIC-voorspellingscompetitie worden punten toegekend voor het  juist voorspellen van de ruststand (2), de eindstand (4) en de toto (1) van de competitiewedstrijden van FC Utrecht. Deelname is mogelijk via de Fans Zone op deze site.

In de Fans Zone kunt u gebruik maken van een aantal features die alleen beschikbaar zijn voor leden van True Support. Leden kunnen hier toegang aanvragen. De voorspellingscompetitie wordt mede mogelijk gemaakt door De Utrechtse Internet Courant, dé digitale kwaliteitskrant voor Utrechts nieuws.

Bent u geen lid van True Support en wilt u volgend jaar ook meespelen in de DUIC-voorspellingscompetitie en kans maken op mooie prijzen? Meld u dan nu aan als lid en ontvang ook de overige voordelen die verbonden zijn aan het lidmaatschap.

Lid worden kan je door het online aanmeldingsformulier in te vullen of onderstaand formulier voldoende gefrankeerd te sturen naar:

Stichting True Support

Postbus 2004

3500 GA Utrecht

Aanmeldingsformulier True Support

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing