FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wilco Van Schaik: ‘Onze tanden laten zien’

01-10-2011

7 reacties


U bent vanavond allemaal van harte welkom in Stadion Galgenwaard bij de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Uw aanwezigheid is een steun voor onze spelers. Steun die ze momenteel goed kunnen gebruiken. Immers, soms zit het mee in het leven en soms zit het tegen. Dit laatste is momenteel bij FC Utrecht het geval. Ik kan het niet anders zeggen.

Na een roerige transferperiode en een nieuw team in opbouw, komen daar blessures en schorsingen bij. Vervolgens verliezen we met strafschoppen de KNVB-bekerwedstrijd tegen De Graafschap gevolgd door een tegendoelpunt in de laatste minuut tegen NAC Breda voor de competitie. Je kunt dus gerust stellen dat het even tegen zit en dat onze spelersgroep juist nu uw steun kan gebruiken.

Tegenslag kun je hebben als voetbalclub. En ik denk dan altijd: 'We moeten niet klagen en niet bij de pakken neer zitten, we moeten onze tanden laten zien'. Als club, als elftal, als supporter, met z'n allen. In dit soort situaties staat het echte FC Utrecht meestal op, weet ik van de laatste jaren als supporter. En als dat dan ook gebeurt, dan voelen wij ons op ons best. Dat pas ook wel bij FC Utrecht. Er staan met elkaar als het even tegen zit.

FC Utrecht speelt met een jong talentvol elftal, waarvan vele spelers dit seizoen de Eredivisie voor het eerst mee maken. Deze spelers hebben steun nodig van iedere supporter van FC Utrecht. Er zit echt veel kwaliteit in dit elftal. Het moet nog groeien, zoals onze trainer Erwin Koeman zegt. Dit elftal heeft zoveel potentie. Neem alleen maar de zeven internationals. Junior Fernandez (Paraguai), Michael Zullo, Thomas Oar en Adam Sarota (Australië), Jacob Mulenga (Zambia), Nana Asare (Ghana) en Alexander Gerndt (Zweden). Ook Marcus Nilsson, Johan Martensson en Yoshiaki Takagi hebben al diverse (jeugd) interlands gespeeld. Maar denk ook aan de talenten uit onze eigen jeugdopleiding die de laatste weken mee doen zoals Dave Bulthuis, Eric Cummings, Enzio Boldewijn, Kai Heerings en Anouar Kali en vorig jaar al Gianluca Nijholt, Ismo Vorstermans, Leon de Kogel en Mark van der Maarel. Aangevuld met de talenten van Rodney Sneijder en Daan Bovenberg of de ervaring van Rob van Dijk, Alje Schut en de van blessures terug komende Jan Wuytens, Edouard Duplan en Frank Demouge, me dunkt: ‘Dat zijn toch mannen die kunnen voetballen'.

Ik kijk toch al weer dagen uit naar de wedstrijd van vanavond tegen RKC Waalwijk. Een wedstrijd die gewonnen moet worden door ons. Want ook dat past bij FC Utrecht thuis; gaan voor de winst! Erwin Koeman zal zeker een uitdagend elftal laten spelen dat gaat voor die drie punten.

FC Utrecht speelt tegen de oude werkgever van Erwin Koeman. RKC Waalwijk onder leiding van coach Ruud Brood doet het momenteel enorm goed. Complimenten voor de Waalwijkers. Een leuke ploeg, ook om naar te kijken, met een stijl van voetballen die iedere voetballiefhebber aanspreekt. In ons ongetwijfeld sfeervolle Stadion Galgenwaard kijk ik vanavond dus uit naar een leuke voetbalwedstrijd tussen twee teams die graag willen voetballen. Met steun van onze eigen supporters gaan onze spelers voor het resultaat, zodat we met z'n allen na afloop trots kunnen zijn op onze Utrechtse jongens.

Een hele prettige wedstrijd toegewenst!
Wilco van Schaik, Algemeen Directeur

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing