FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wel lof, geen punten: Jong FCU verliest van Ajax

07-10-2017

0 reacties


Wel lof, geen punten
 
De enige uitwedstrijd in het seizoen die met een buscombi bezocht moet worden, stond vanavond op het programma: Jong Ajax - Jong FC Utrecht. Nadat eerst terecht een minuut stilte werd gehouden voor de overleden burgermeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, gunnen de Amsterdammers hun tegenstanders geen rust. Al in de tweede minuut schiet Siem de Jong de 1-0 tegen de touwen. Op dat moment ziet de Utrechtse keeper Tijmen Nijhuis er niet geweldig uit. De verwachte stormloop blijft uit, waarna Silla Sow profiteert van het voorbereidende werk van Jeredy Hilterman: na 10 minuten staat de 1-1 op het scorebord.
 
Vanaf dat moment wordt het een meer gelijkwaardige wedstrijd. De Domstedelingen komen er moeilijk doorheen, maar de keren dat het lukt, zijn ze ook gevaarlijk. Tot doelpunten leidt het echter niet. Wat vaker te zien is bij wedstrijden van Jong FC Utrecht, gebeurt vandaag ook weer: de tegenstander heeft het moeilijk. De rust wordt dan ook terecht beëindigd met 1-1.
 
Het eerste kwartier van de tweede helft is absoluut voor Ajax. Het is aan Nijhuis te danken dat de Ajacieden dan niet veel uitlopen. Wel een beetje: een van richting veranderd schot van Mateo Caissierra laat de Utrechtse keeper machteloos toekijken hoe de bal in het doel rolt: 2-1. Ondertussen hebben de Domstedelingen ook kansen gehad, zelfs 1 op 1 richting de keeper. Helaas zit het qua scoren vandaag ook weer niet mee.
 
De rest van de tweede helft is onderhoudend, niet meer dan dat. Beide teams proberen het wel, maar het komt er niet van. In de laatste minuut van de blessuretijd besluit Thijmen Nijhuis nog mee richting het vijandige doel te lopen, maar ook dat heeft geen effect: er worden vandaag geen punten meegenomen naar Utrecht.
 
Complimenten zijn zeker weer op z'n plaats: Jong FC Utrecht laat zien elke ploeg te kunnen ontregelen. Doelgerichtheid blijft het zwakke punt, maar als team staan ze er zeker.
 
Jong Ajax – Jong FC Utrecht 2-1 (1-1)
 
2. Siem de Jong 1-0
10. Sylla Sow 1-1
57. Mateo Cassierra 2-1
 
Gele kaart: Maarten Peijnenburg
 
Toeschouwers: 600
 
Scheidsrechter: Freek van Herk
 
Opstelling Jong Ajax:
Stan van Bladeren; Luis Orejuela; Darren Sidoel; Danhilo Doekhi; Daley Sinkgraven; Azor Matusiwa; Teun Bijleveld (60’Reda Boultam); Mateo Cassierra; Siem de Jong (80’ Zian Flemming); Mees de Wit (90’ Robin Schouten); Damil Dankerlui
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Maarten Peijnenburg; Robin Zwartjens; Tim Brinkman; Rick van der Meer (83’ Louk Dekkers); Connor Blote; Odysseus Velanas; Karim Loukili (76’ Jan-Willem Tesselaar); Sylla Sow; Jeredy Hilterman; Bilal Ould-Chikh

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing