FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nando per direct bij FC Utrecht weg

03-09-2015

7 reacties


Fernando Quesada (Nando) verlaat FC Utrecht per direct, zo meldde de club vandaag op de officiële website. Zijn contract is ontbonden waardoor hij vrij is om te gaan en staan waar hij wil. Quesada kan dus op ieder moment een contract bij een andere club tekenen.

De komst van Quesada bracht een kleine shockgolf teweeg. Enerzijds doordat hij een exponent uit de jeugdopleiding van FC Barcelona was. Anderzijds werd Quesada bijna gelijk gehaald met Juan Agudelo, Matthieu Delpierre, Christian Dorda en Danny Koevermans om het destijds zwalkende team van Jan Wouters uit de buurt van de nacompetiteplaatsen te houden.

Quesada debuteerde als invaller op 2 februari 2014 tijdens FC Utrecht - Ajax. Hij stond vervolgens twee duels later in de basis tijdens RKC Waalwijk - FC Utrecht, en viel daarna weer twee duels later in tijdens FC Utrecht - FC Groningen.

De rol van Quesada raakte vorig seizoen al uitgespeeld. Hij zat voor de winterstop nog enige keren bij de wedstrijdselectie, maar kreeg van Robbie Alflen geen speelminuten. In de winterstop van het seizoen 2014 / 2015 werd hij daarom verhuurd aan Achilles'29. Ook die periode was weinig succesvol, want door een knieblessure kwam hij slechts drie keer in actie voor de club uit Groesbeek.

In de aanloop op dit seizoen haakte Quesada aan bij de groep van Erik ten Hag, en er werd al snel duidelijk dat er voor hem geen vooruitzicht op speeltijd was. Het lukte Quesada niet om in de recente transferwindow een andere club te vinden. Die ruimte heeft hij nu nog steeds, en het is onbekend waar Quesada zijn loopbaan gaat vervolgen.

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing