FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Feyenoord - FC Utrecht 1-0 (0-0)

23-09-2018

25 reacties


FC Utrecht heeft aan het bezoek aan De Kuip geen punten overgehouden. De ploeg, voor het eerst onder leiding van hoofdtrainer Dick Advocaat, dolf in de Rotterdamse regen met 1-0 het onderspit tegen Feyenoord. Routinier Robin van Persie maakte vlak voor tijd de enige treffer van de middag.

Kansen. FC Utrecht krijgt ze wel degelijk in De Kuip. De ploeg uit de Domstad komt met regelmaat in de buurt van het door Justin Bijlow verdedigde doel, met name na de rust. En zo nu en dan lukt het de Utrechters ook de jonge sluitpost onder vuur te nemen. Wat te denken van een mooi, draaiend schot van Simon Gustafson, of een poeier van Joris van Overeem; al wordt die in de kiem gesmoord.

Drijfnatte Kuip
Ook genoteerd: een kopbal van Oussama Tannane, naast. Een behoorlijk hard schot van Sean Klaiber: naast. Een ziedend schot van Tannane vanuit een vrije trap: over. Wat dat betreft is de FC uit Utrecht eigenlijk te lief voor de Rotterdammers, die in een drijfnatte Kuip niet de pannen van het dak spelen.

Routinier Van Persie beslist de partij
Maar toch zijn het de Feyenoorders die met een big smile aan het einde van de rit een ereronde maken. Dat heeft het team van Giovanni van Bronckhorst te danken aan aanvoerder Robin van Persie, die vlak voor tijd doet wat hij eerder op de middag een aantal keer nalaat: vanuit kansrijke positie scoren. De captain van Feyenoord kopt, drie minuten voor tijd, de bal in de verre hoek binnen: 1-0.

Vers bloed
Voor FC Utrecht is er dan, zo blijkt, te weinig tijd over om nog wat terug te doen. De ingevallen Nick Venema en Lukas GÓ§rtler zorgen wel voor vers bloed en nieuwe spirit, maar krijgen de Rotterdamse defensie ook niet ontzet. FC Utrecht druipt puntloos af.

Donderdag bekervoetbaldag
De volgende missie voor de ploeg van Advocaat: een treffen met MVV Maastricht in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. De cupmatch is aanstaande donderdag in Stadion Galgenwaard en begint dan om 19.45 uur. Uiteraard is de kaartverkoop voor de bekerpartij al in volle gang.

FC Groningen-uit ook al in zicht
Behalve het bekerduel met MVV Maastricht staat er voor de FC uit de Domstad komende week ook competitievoetbal op de rol. Op zondag 30 september begint om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Ook daarvoor is de kaartverkoop al enige tijd bezig.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 25 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen


Aankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing