FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

FC Utrecht - Heracles Almelo 1-1 (1-0)

17-12-2017

4 reacties


Aan de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2017 heeft FC Utrecht een punt overgehouden. De Domstedelingen gingen een klein uur met 1-0 aan de leiding tegen Heracles Almelo, dat vlak voor tijd toesloeg en de gelijkmaker scoorde: 1-1.

Het gaat te ver om te zeggen dat het kansen regent in Stadion Galgenwaard, voor FC Utrecht. Maar dat de Domstedelingen de nodige keren de gelegenheid krijgen de tweede treffer van de middag te scoren, dat is een feit. Sander van de Streek is er een paar keer dichtbij, Zakaria Labyad krijgt een flinke kans en Urby Emanuelson lost een snoeihard schot; maar dat gaat over.

Labyad bedient Ayoub
Zo laat FC Utrecht het na om in de laatste thuispartij van het recordjaar 2017 de tegenstander de genadeklap toe te dienen. De eerste klap deelt het trouwens wel uit. Na een dik halfuur spelen krijgen de rood-witten een vrije trap in de buurt van de cornervlag. Labyad slingert de bal voor het doel en als een duveltje uit een doosje knikt Yassin Ayoub van dichtbij de bal tegen de touwen: 1-0.

Drie punten binnen bereik
Na dat doelpunt ontvouwt zich een partij waarin FC Utrecht dus zo nu en dan een aardige kans krijgt en de mogelijkheden voor Heracles Almelo schaars zijn. Keeper Nick Marsman, die in de basis staat vanwege de afwezigheid van David Jensen die vader is geworden van dochter Felina, hoeft niet al te vaak echt aan de bak. De drie punten lijken binnen bereik.

Gladon slaat toe
Maar Paul Gladon gooit roet in het Utrechtse eten. De aanvaller, vijf minuten voor tijd als vervanger van Kristoffer Peterson in de Almelose ploeg gekomen, schiet in de blessuretijd de bal binnen. Gladon draait weg en prikt de bal in de verre hoek: 1-1.

Op naar Breda!
De laatste wedstrijd van 2017 voor FC Utrecht? Dat is NAC Breda-uit. De ploeg van trainer/coach Erik ten Hag gaat zaterdag op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. Tickets voor de partij zijn verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop en via internet.

FC Utrecht - Heracles Almelo 1-1 (1-0)
34. Yassin Ayoub 1-0
90+2. Paul Gladon 1-1

Gele kaarten: Urby Emanuelson (FC Utrecht), Roland Baas (Heracles Almelo) .

Toeschouwers: 16.859.

Scheidsrechter: Siemen Mulder.

Opstelling FC Utrecht: 
Nick MarsmanMark van der MaarelRamon LeeuwinWillem JanssenUrby EmanuelsonRico StriederSean KlaiberYassin AyoubSander van de StreekGyrano Kerk (82. Cyriel Dessers), Zakaria Labyad.

Opstelling Heracles Almelo:
Bram CastroTim BreukersWout DrosteDries Wuytens, Roland Baas; Joey Pelupessy, Reuven Niemeijer (69. Brahim Darri), Jamiro Monteiro (84. Sebastian Jakubiak); Brandley Kuwas, Vincent Vermeij, Kristoffer Peterson (84. Paul Gladon

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen


Aankomende wedstrijd

FC UtrechtMVV Maastricht
25 september 2018 19:45 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing