FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

FC Utrecht - PSV 1-7 (1-2)

24-09-2017

14 reacties


FC Utrecht is vanmiddag (zondag) de maat genomen door PSV. De Eindhovenaren stonden halverwege de partij met 1-2 voor en schoten na de break nog vijf keer raak: 1-7.

Als de eerste helft bijna halverwege is en Nicolas Isimat-Mirin een overtreding begaat op zijn landgenoot Jean-Christophe Bahebeck, waarna de bal op de stip wordt gelegd, stapt Zakaria Labyad naar voren. De Utrechter kijkt, neemt een aanloop, schiet, scoort en juicht. Het is 1-1, en daarmee is een treffer van Jürgen Locadia - de spits maakt na een dik kwartier de 0-1 - weggepoetst. FC Utrecht is weer bij, doet volop mee.

Te veel blaffen, te weinig bijten
Maar FC Utrecht is deze middag als een blaffende hond: het oogt gevaarlijk, is dat ook met enige regelmaat: maar van bijten is veel te weinig sprake. PSV, daarentegen, ontpopt zich als een ware pitbull. Doortastend op de momenten waarop dat moet. En doelgericht, heel erg doelgericht.

Locadia maakt het verschil
Met name Locadia heeft het in Utrecht op de heupen. De spits maakt er in totaal maar liefst vier in Stadion Galgenwaard. Al heel snel na de rust (vlak voor de break maakt de veel te veel ruimte gegeven PSV’er Hirving Lozano de 1-2) lukt de spits de 1-3. FC Utrecht gaat dan op zoek naar de aansluitingstreffer, maar produceert die niet. Sterker nog: de Eindhovenaren komen op de helft van de tweede helft op 1-4; andermaal via Locadia.

Nog drie keer incasseren
Dan, zo is het oordeel van velen op de tribune, is het wel gespeeld. Maar het leed is dan voor de Domstedelingen bepaald nog niet geleden. Marco van Ginkel (1-5, strafschop), Locadia (1-6, strafschop, en rood voor invaller Giovanni Troupée vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler) doen de Utrechters nog meer pijn. Het stekende slotakkoord is voor PSV’s invaller Steven Bergwijn, die als ware hij Alberto Tomba door de defensie slalomt en ook David Jensen het nakijken geeft: 1-7.

Volgende opponent: Vitesse
FC Utrecht werkt nu toe naar de uitwedstrijd tegen Vitesse. Het treffen met de Arnhemmers begint op zondag 1 oktober in GelreDome om 14.30 uur. Al ruim 350 kaarten voor het uitvak zijn voor die partij verkocht. Er zijn via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop bovendien nog tickets beschikbaar.

Op zaterdag 14 oktober weer thuis
De volgende thuiswedstrijd van FC Utrecht is op zaterdag 14 oktober. Die dag komt sc Heerenveen naar Stadion Galgenwaard. Ook voor die partij, die om 20.45 uur begint, is de kaartverkoop reeds in volle gang.

FC Utrecht – PSV 1-7 (1-2)
15. Jürgen Locadia 0-1
21. Zakaria Labyad (strafschop) 1-1
40. Hirving Lozano 1-2
49. Jürgen Locadia 1-3
68. Jürgen Locadia 1-4
80. Marco van Ginkel (strafschop) 1-5
85. Jürgen Locadia (strafschop) 1-6
90. Steven Bergwijn 1-7

Gele kaarten: Sean KlaiberJean-Christophe Bahebeck (beiden FC Utrecht), Nicolas Isimat-Mirin en Derrick Luckassen (PSV).

Rode kaart: 84. Giovanni Troupée (FC Utrecht).

Toeschouwers: 22.006.

Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük.

Opstelling FC Utrecht:
David JensenSean Klaiber (70. Giovanni Troupée), Mark van der MaarelWillem JanssenEdson Braafheid; Urby EmanuelsonSander van de StreekYassin AyoubZakaria LabyadCyriel Dessers (61. Gyrano Kerk), Jean-Christophe Bahebeck (61. Lukas Görtler).

Opstelling PSV:
Jeroen ZoetSantiago AriasDerrick Luckassen (69. Pablo Rosario), Daniel SchwaabNicolas Isimat-MirinJoshua BrenetMarco van GinkelJorrit Hendrix (74. Bart Ramselaar), Gastón Pereiro (81. Steven Bergwijn); Hirving LozanoJürgen Locadia

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 14 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen


Aankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
23 september 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing