FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

NEC - FC Utrecht 0-3 (0-2)

18-03-2017

13 reacties


Genieten is het voor een ieder die FC Utrecht een warm hart toedraagt. Genieten van minuut één tot en met de allerlaatste tel van de partij. FC Utrecht swingt in een stormachtig Nijmegen, waar het NEC in het Goffertstadion alle hoeken van het drassige veld laat zien.

Haller maakt aan alle Nijmeegse hoop een einde
De doelpunten van FC Utrecht zijn om je vingers bij af te likken. De derde is misschien niet de mooiste - al valt over smaak natuurlijk altijd te twisten - maar er wel één die rust biedt. Sébastien Haller scoort ‘m en brengt de stand na een dik uur spelen in Gelderland op 0-3. Dan voel je: dit gaat niet meer fout. Dan weet je: zelfs al zou de opponent nog een doelpunt maken, dan nog proeft die het zoet niet van de aansluiting. Dan ga je achterover leunen, op je kuipstoeltje of thuis op de bank, en genieten van de show.

Basisdebutant Labyad ramt de 0-1 tegen de touwen
Zijn het de Nijmegenaren die in de vorm van vuurwerk voor de aftrap voor show zorgen, vanaf het eerste fluitsignaal doet FC Utrecht dat. Door geweldig mooi voetbal te spelen en mooie goals te maken. Zoals die van Zakaria Labyad. De geboren Utrechter, voor het eerst in de basis sinds zijn komst naar de Domstad, schiet op fraaie wijze na een klein halfuur spelen de 0-1 binnen. Een heerlijke poeier, prachtig in de hoek van de goal.

Ayoub scoort alweer op vreemde bodem
Nog geen tien minuten later gaan de handen in het uitvak weer van vreugde in de lucht. Dan is het Yassin Ayoub - voor de derde uitpartij op rij komt hij tot scoren - die een prachtige aanval afrondt; een heerlijk samenspel, waarbij de assist op naam komt van de weliswaar niet scorende maar puik spelende Sofyan Amrabat: 0-2.

Als nummer 4 de interlandbreak in
NEC zet daar bijzonder weinig tegenover. De ploeg van Peter Hyballa kan de punten in de strijd om lijfsbehoud meer dan goed gebruiken, maar krijgt op de zompige zoden van het Goffertstadion geen moment vat op FC Utrecht. De formatie van trainer/coach Erik ten Hag gaat als nummer 4 van de ranglijst de interlandbreak in en hervat de competitie op zaterdag 1 april met een thuiswedstrijd tegen Willem II.

NEC - FC Utrecht 0-3 (0-2)
28. Zakaria Labyad 0-1
37. Yassin Ayoub 0-2
63. Sébastien Haller 0-3

Gele kaarten: Julian Von Haacke (NEC) en Zakaria Labyad (FC Utrecht).

Toeschouwers: 11.680.

Scheidsrechter: Siemen Mulder.

Opstelling NEC: 
Joris DelleMichael Heinloth, Dario Dumic, Wojciech GollaRobin Buwalda (5. Arnaut Groeneveld), Lorenzo Burnet; Julian Von Haacke (81. Janio Bikel), Ali Messaoud (46. Ferdi Kadioglu), Gregor Breinburg; Jay-Ray Grot, Mohammed Rayhi.

Opstelling FC Utrecht: 
David Jensen; Giovanni Troupée, Ramon LeeuwinWillem JanssenKevin Conboy (74. Jeff Hardeveld); Wout BramaSofyan AmrabatYassin Ayoub (66. Sean Klaiber), Zakaria LabyadGyrano Kerk (82. Richairo Zivkovic), Sébastien Haller.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen


Aankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing