FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wat gebeurt er met De Kogel en Zullo?

19-04-2014

21 reacties


Net na aanvang van het seizoen 2013 / 2014 werden zowel Michael Zullo als Leon de Kogel door FC Utrecht verhuurd. Zullo ging naar zijn vaderland Australië om uit te komen voor Adelaide United in de hoogste Australische competitie, de A-League. De Kogel zocht zijn heil dichter bij huis en ging in de Jupiler League bij VVV Venlo aan de slag.

Rondom de verhuur van Zullo merkte Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff op de clubwebsite op: "Het perspectief op veel speelminuten bij FC Utrecht dit seizoen, is niet groot. Een verhuur is in dat geval voor zowel de speler als voor de club het beste." De situatie rondom Leon de Kogel was destijds vergelijkbaar.

Hoe doen beide spelers het sinds hun verhuur?

Michael Zullo
Zullo kwam inmiddels 23 keer in actie voor Adelaide United in de Australische A-league. Hij kwam daarin niet tot scoren. Adelaide United eindigde in de reguliere competitie op de zesde plek en heeft de Australische Play Offs bereikt. Daarin komt het uit tegen Central Coast Mariners.

Verder weet Michael Zullo dat hij zich voor het nieuwe seizoen weer dient te melden bij FC Utrecht. Op de website van zijn belangenbehartiger Sport Promotion laat hij het volgende optekenen: "Ik zal me inderdaad weer melden in Utrecht om me voor te bereiden op de nieuwe competitie. Ik vind dat ook eigenlijk best leuk, want ik denk dat ik dit seizoen wel heb aangetoond dat ik het niet verleerd ben en nog steeds heel aardig kan voetballen. En dat zullen de mensen bij Utrecht vast ook wel hebben gezien. Ik ben topfit, ik heb gewoon een goed jaar gedraaid. Dus hoop ik in de voorbereiding op de nieuwe competitie een kans te krijgen in Utrecht."

Michael Zullo lijkt hiermee aan de gedachte achter zijn verhuur te voldoen.

Leon de Kogel
De Kogel kwam tot op heden in 27 duels voor VVV Venlo in actie. Tegen Almere City FC maakte hij in de slotfase uiterst fraai de 3-3 en trof daarmee voor de 12e keer het net namens VVV Venlo. Leon de Kogel begon dat duel als reserve en hij is niet altijd basisspeler. Desondanks is hij bij het publiek in Venlo populair vanwege zijn verwoestende schot en zijn goals.
De verhuurtermijn van Leon de Kogel loopt aan het einde van dit seizoen af. VVV Venlo heeft zich geplaatst voor de nacompetitie voor promotie / degradatie en daarmee heeft De Kogel in ieder geval ook nog zicht op meer duels (en goals) voor zijn terugkeer naar FC Utrecht.

Ook Leon de Kogel lijkt hiermee aan de gedachte achter zijn verhuur te voldoen.

Nieuwe trainer
Beide spelers keren in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer terug bij FC Utrecht. Beiden werden verhuurd ten tijde van het trainerschap van Jan Wouters. Dit komt ten einde en het is natuurlijk ook de vraag welk perspectief de nieuwe trainer in zowel Zullo als De Kogel ziet. De vraag over de toekomst van beiden wordt daarom naar verwachting de komende maanden definitief beantwoord.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 21 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing