FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrrod

17-10-2015

1 reactie


Na de definitieve uitschakeling van Oranje, is het nu weer tijd voor competitievoetbal. FC Utrecht ontvangt zaterdagavond het gepromoveerde Roda JC. De Limburgers kenden een verrassend goede start van het seizoen maar de laatste weken is het wat minder. Helaas geldt dat ook voor FC Utrecht. Na een goede periode kende de ploeg van Ten Hag ook een mindere periode met slechts een punt uit drie wedstrijden. Daarom is het belangrijk om morgen in ieder geval de drie punten in de Galgenwaard te houden.

Yassin Ayoub is door de club disciplinair geschorst en doet dus niet mee. De middenvelder, die de laatste wedstrijden vooral opviel door veel en vaak gevaarlijk balverlies zal waarschijnlijk vervangen worden door Mark Diemers. Op zich een logische keuze maar ook Diemers liet in eerdere wedstrijden ook niet zien een stempel te kunnen drukken. Ten Hag kiest dan voor de veilige optie, waar er ook gekozen had kunnen voor wat meer verrassing. Bijvoorbeeld door de altijd gedreven Kristoffer Peterson naast Haller te plaatsen, Barazite op 10 en Ramselaar iets te laten zakken. Of misschien eens te kijken wat Ludwig in zijn mars heeft.

Nieuwe tegenvaller is de blessure van Rubio Rubin. De aanvaller heeft een stressfactuur in een voet en zal geopereerd moeten worden. Het is nog niet duidelijk hoelang hij uit de running is. Ruud Boymans is nog niet zover dat hij al speelminuten kan maken. Dus de spoeling wordt nu erg dun voor de spitspositie. Jeff Hardeveld is weer op het trainingsveld gesignaleerd maar nog los van de groep.

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van Bas Nijhuis. FC Utrecht won 23 van de 41 gespeelde thuiswedstrijden tegen Roda JC. De Limburgers wonnen elf keer in Utrecht. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Volgende week speelt FC Utrecht op vrijdagavond uit tegen PEC Zwolle.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Klaiber - Van der Maarel - Letschert - Conboy

Janssen - Strieder - Diemers - Ramselaar

Barazite - Haller

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing