FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrpsv

14-12-2013

7 reacties


Een mooie reeks van drie overwinningen op rij zou zondag een passend vervolg gegeven moeten worden. Het aangeslagen PSV komt op bezoek in de Galgenwaard. Hoewel de eerste helft van de Eindhovenaren tegen Vitesse niet veel goeds beloofde voor onze FC, zal de (wan)prestatie van afgelopen donderdag toch wel zijn aangekomen als een mokerslag bij de club uit de Lichtstad. Aan FC Utrecht om te proberen hiervan te profiteren.

Toch is historisch gezien PSV niet een tegenstander waar makkelijk gewonnen van wordt. Hoewel de laatste drie wedstrijden zijn gewonnen, is het niveau van het spel nog niet datgene wat iedereen er van hoopt. Geldig excuus is natuurlijk de karrevracht aan blessures en het hierdoor steeds in wisselende samenstelling moeten spelen. Ook zondag kan er weer geen beroep gedaan worden op diverse belangrijke spelers. Mulenga, Martensson, Van der Gun, Nilsson en Willem Janssen zijn niet beschikbaar. Afgelopen week tegen N.E.C. was daar gelukkig wel weer de terugkeer van Adam Sarota, die zijn eerste minuten maakte na 9 maanden blessureleed. Zolang er geen spelers meer wegvallen, is de voorzichtige terugkeer van een speler per keer, een stap naar een fitte selectie na de winterstop.

Belangrijke pijlers waar het elftal van Wouters momenteel op steunt zijn Robbin Ruiter en Steve de Ridder. De Ridder zorgt voor de nodige druk op de defensie van de tegenstander. Het zwalkende PSV zou het met de Belg wel eens heel moeilijk kunnen hebben. Waarbij natuurlijk de hoop is dat andere spelers hiervan ook kunnen profiteren. Robbin Ruiter hield FC Utrecht vorige week weer op de been door onder andere een penalty te stoppen. Als Ruiter deze vorm blijft vasthouden, dan is het logisch dat FC Utrecht zich oriënteert op de keepersmarkt. Een transfer zou dan niet vreemd zijn.

Adam Sarota lijkt tegen PSV al meteen in aanmerking te komen voor een basisplaats. Tommy Oar zou dan het kind van de rekening moeten zijn. De linksbuiten heeft zijn goede periode van vorig seizoen nog geen vervolg kunnen geven. Misschien ook door het vele reizen bij de interlands, haalt de Aussie nog niet het gewenste niveau. Achterin werd Markiet vorige week gewisseld na een niet al te beste wedstrijd. Of dit gevolgen heeft voor zondag is niet duidelijk. Met Narsingh en Depay bezit PSV twee gevaarlijke buitenspelers die onze backs de nodige problemen kunnen bezorgen. Vooral Bulthuis wil tegen echte buitenspelers nog wel eens in de problemen zorgen. Eerder dit seizoen was onder andere Lukoki (Cambuur) al heer en meester. Voor Markiet zou eventueel Van der Maarel kunnen spelen (die nooit veel problemen had met de steeds naar binnenkomende Mertens, vergelijkbare acties zijn van Depay te verwachten) en dat dan Derijck centraal staat. Mocht Derijck spelen of invallen dan zou het de fans sieren, hem niet uit te fluiten maar juist een hart onder de riem te steken.

Zeker gezien de vorm waarin PSV verkeert, kan het publiek wel eens de doorslaggevende factor zijn. Hertverwarmende steun vanaf de tribunes zal doping zijn voor de Utrechters. Voor de labiel ogende PSV-ers zou het wel net eens de druppel kunnen zijn om het hoofd in de schoot te leggen. Het duel staat onder leiding van Van Boekel. De kassa’s zijn morgen vanaf 14.30 uur open. Per FC Utrecht (s)cc zijn maximaal 6 kaarten te koop. Aanstaande woensdag speelt FC Utrecht de bekerwedstrijd bij Cambuur Leeuwarden en de eerste seizoenshelft wordt volgende week afgesloten bij Go Ahead Eagles.

 

Vermoedelijke opstelling:
Ruiter

Markiet – Van der Maarel – Heerings – Bulthuis

Duplan – Ayoub – Toornstra – Sarota

Pappot – De Ridder

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing