FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrnec

06-12-2013

0 reacties


FC Utrecht kijkt terug op een succesvol weekend. Zaterdagavond werd voor het eerst deze competitie gewonnen in een uitwedstrijd. “Je kunt zeggen dat het een opluchting was aangezien we nog geen uitduel hadden gewonnen”, zegt trainer Jan Wouters. “De eerlijkheid gebied te zeggen dat we in onze uitwedstrijden wel de bovenste zes hebben gehad. Het programma was niet makkelijk, maar deze winst deed het hele team goed. Ik ben niet iemand die hier lang bij stil blijft staan. Mijn vizier staat alweer op N.E.C."

In Stadion Galgenwaard is vrijdagavond de Nijmegen Eendracht Combinatie de volgende tegenstander. De rode lantaarndrager die afgelopen weekend de rug rechtte door van AZ te winnen. “In die wedstrijd zag je dat het team echt voor elkaar wilde werken”, vertelt Wouters die aandachtig toeschouwer van die wedstrijd was. “Aanvaller Jahanbakhsh viel mij op en ook Michael Higdon is een wapen. Ik verwacht een compact N.E.C. bij ons in de Galgenwaard. Dat is altijd lastig te bespelen.”

Het elftal moet volgens Wouters scherp de wedstrijd starten. “We moeten met overtuiging aan de wedstrijd beginnen”, benadrukt de trainer. “Vanaf het eerste fluitsignaal geconcentreerd spelen en de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt uitvoeren. Met het duel van vorig jaar in het hoofd (0-3 verlies, red.) weten we wat ons te doen staat. Wij spelen thuis en we willen de belangrijke punten in eigen huis houden.”

Blessures

In het duel tegen de hekkensluiter in de Eredivisie kan Jan Wouters niet beschikken over Willem Janssen (knie), Johan Mårtensson (knie), Cedric van der Gun (knie), Marcus Nilsson (bekken) en Jacob Mulenga (bovenbeen).

Kaartverkoop

De wedstrijd tegen N.E.C. begint vrijdagavond om 20:00 uur in Stadion Galgenwaard. Voor het duel zijn nog kaarten verkrijgbaar via de FC Utrecht Fanshop, internet en TicketBox. Verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag 5 december, via de overige kanalen tot en met vrijdag 6 december. De stadionkassa is op de wedstrijddag geopend vanaf 18:00 uur. Voor het bezoeken van de wedstrijd heb je een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je maximaal zes kaarten kopen.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing