FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrado

04-03-2017

0 reacties


Na de overwinning op FC Groningen wacht nu ADO Den Haag. De hekkensluiter kan beschikken over Tom Beugelsdijk, die in beroep is gegaan tegen zijn schorsing. Aangezien de verdediger in de heenwedstrijd (0-2 winst FC Utrecht) er niet al te zeker uitzag, is het de vraag of FC Utrecht hier ongelukkig mee moet zijn. Maar zoals altijd zal FC Utrecht onder leiding van Ten Hag uitgaan van de eigen kracht.

Die eigen kracht wordt wel weer steeds beter qua bezetting. Brama en Amrabat weer helemaal terug en ook Braafheid en Ruiter zijn gesignaleerd op de trainingsvelden. Daarentegen was de wel de blessure van Patrick Joosten, die er lang uit zal zijn met een gescheurde kruisband. Ook Strieder is natuurlijk afwezig. Andreas Ludwig is er volgens het AD ook niet bij, de Duitser heeft een spierblessure.

Het elftal start zondag waarschijnlijk in de opstelling zoals ze ook in de tweede helft tegen FC Groningen begonnen. Dit betekent dat Mark van der Maarel in de verdediging plaatsmaakt voor Leeuwin, die tegen Groningen een linie naar voren was geschoven. Zijn plek zal weer ingenomen worden door Wout Brama. Verder zal Ten Hag waarschijnlijk geen wijzigingen doorvoeren zodat Haller en Kerk wederom het aanvalsduo zullen vormen. Hoewel Barazite tegen FC Groningen in de tweede helft werd gewisseld voor Labyad, zal hij naar verwachting wel weer gewoon starten tegen de nummer laatst in de eredivisie.

Bij ADO Den Haag een aantal personen met ruime FC Utrecht ervaring. Na het ontslag van trainer Petrovic nam Fons Groenendijk het roer over. De oud middenvelder van FC Utrecht heeft de boel nog niet kunnen omdraaien maar probeert zijn puntjes bij elkaar te sprokkelen. Een andere oude bekende is Edouard Duplan. De aanvaller speelde 100 wedstrijden voor FC Utrecht, Randy Wolters (in de winterstop overgekomen van Go Ahead Eagles) kwam tot 7 wedstrijden in het FC Utrecht shirt.

Het duel begint zondag om 14.30 uur in de Galgenwaard onder leiding van scheidsrechter Gözübüyük. De kassa’s zijn vanaf 12.30 uur geopend en per FC Utrecht clubkaart kan je maximaal 1 kaart kopen. Seizoenkaarthouders morgen 3 kaarten kopen. Volgende week zaterdag speelt FC Utrecht een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Leeuwin – Janssen – Van der Meer

Amrabat – Brama – Barazite – Ayoub

Kerk – Haller 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing