FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrado

13-09-2014

0 reacties


Na de hinderlijke interlandonderbreking gelukkig weer voetbal op eredivisieniveau. FC Utrecht moet het opnemen tegen ADO Den Haag. Hoewel het de goede kant op gaat met de ziekenboeg, mist FC Utrecht nog steeds Zullo, Van Velzen, Duplan, Verbeek, Boymans en Heerings. De laatste twee zijn inmiddels wel weer op het trainingsveld te bewonderen maar voor hen komt de wedstrijd van zondag nog net te vroeg. Heerings zou wel bij de selectie kunnen zitten, maar Boymans richt zich op FC Groningen.


Robbin Ruiter is wel volledig hersteld van zijn tegen Heerenveen opgelopen blessure en zal onder de lat staan. De doelman verlengde deze week zijn contract met de FC tot 2017. Zo komt voorlopig een einde aan alle transfergeruchten, hoewel een contract natuurlijk niet veel zegt. FC Utrecht zal tegen ADO vol voor de drie punten moeten gaan om in het linkerrijtje te blijven. Bovendien neemt het dan meer afstand met de tegenstander van morgen.

Kristoff Peterson zal zijn debuut in de Galgenwaard gaan maken. De Zweed speelde al wel verdienstelijk mee tegen Heerenveen, maar moet zijn vuurdoop in de Galgenwaard nog maken. Hij zal de voorhoede bemannen met Oar en Rubin. Deze beide spelers werden tijdens de interlandperiode voor hun vaderland opgeroepen. Oar speelde twee wedstrijden, Rubin bleef op de bank voor Amerika tegen Tsjechië. Het middenveld bestaat uit Kali, Ayoub en Janssen. Dit lijkt voorlopig wel de vaste keuze van Alflen. Diemers, Sarota en Quesada zullen het op de trainingen moeten laten zien.

Achterin zijn met de komst van Letschert de keuzemogelijkheden voor de trainer weer wat toegenomen. Toch zal de achterhoede die begon tegen Heerenveen weer het vertrouwen krijgen. Dat betekent dat Kum weer op de linksbackpositie gaat spelen, Leeuwin en Markiet het centrum en Van der Maarel als rechtsback.

De tegenstander: ADO Den Haag
De Hagenezen staan momenteel op een dertiende plaats en zitten in een onrustige fase. Niet zozeer op het veld, maar vooral daarbuiten. De club is overgenomen door Chinezen maar het geld van de overname is nog steeds niet binnen en er komen steeds vaker vage verhalen naar buiten over de personen achter de overname. Of dit invloed heeft op de spelers is de vraag, maar het niet nakomen van beloften over verhoogde spelerspremies zal niet meehelpen. FC Utrecht hengelde lang naar spits Van Duinen maar momenteel lijkt de man die in de gaten gehouden moet worden Michiel Kramer. De spits heeft dit seizoen al regelmatig het doel weten te vinden.

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Gὂzὒbὒyὒk. De wedstrijd begint om 12.30 uur en de kassa’s zijn gesloten. Ook volgende week speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd. Op 21 september is FC Groningen de tegenstander in De Galgenwaard. Deze wedstrijd begint om 16.45 uur.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel – Leeuwin – Markiet – Kum

Janssen – Kali – Ayoub

Peterson – Rubin – Oar

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing