FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrado

22-11-2013

0 reacties


Wedstrijden tegen ADO Den Haag zijn altijd interessante wedstrijden in Stadion Galgenwaard. De statistiek laat zien dat van de 26 gespeelde duels de bezoekers slechts drie keer met winst uit Utrecht vertrokken. Bovendien zijn de twee fanatieke supportersgroepen verbaal aan elkaar gewaagd.

Dat is wel te verklaren, meent trainer Jan Wouters. “Net als FC Utrecht is ADO Den Haag een volksclub. Maar ook op voetbaltechnisch gebied lijken de clubs op elkaar”, vertelt Wouters. “Collega-trainer Maurice Steijn gaat ook uit van het voetballende aspect in het spel, wat wordt gecombineerd met de nodige fysieke kracht.”

Bij het inschatten van de kracht van de tegenstander van zondag valt de term wisselvalligheid. “ADO heeft net als wij te maken gehad met een flink aantal spelers dat afgelopen seizoen is vertrokken. Ik vind dat zij voor hen goede vervangers hebben gehaald. Die spelers moeten worden ingepast en dan duurt het even voordat een elftal op elkaar is ingespeeld. Dat maakt het voetbal en de resultaten wisselvallig. Maar ja, noem mij een ploeg die dat in deze competitie niet is”, zegt de nuchtere FC Utrecht oefenmeester. “Dat maakt deze competitie zo interessant.”

Blessures
Trainer Jan Wouters kan in de aanloop naar komende zondag door blessures niet beschikken over een aantal basisspelers. Het gaat om Willem Janssen (knie), Johan Mårtensson (knie), Cedric van der Gun (knie), Jacob Mulenga (bovenbeen) en Marcus Nilsson (rug). Adam Sarota is zo goed als wedstrijdfit, maar de wedstrijd tegen ADO Den Haag komt te vroeg. Edouard Duplan daarentegen keert zondag weer terug bij de wedstrijdselectie. “De andere kant van de medaille is dat andere spelers nu de kans krijgen om zich te laten zien. Dit is de mogelijkheid voor jonge spelers om hun kans te pakken”, meent de trainer.

Blessures pech
“Ik heb al eerder deze week geroepen dat het gewoon pech is dat we hiermee te maken hebben”, zegt Wouters. “Sommige blessures komen nog uit het afgelopen seizoen, andere blessures ontstaan door ongelukkige botsingen in de wedstrijd of op de training. Neem bijvoorbeeld de knieblessure van Willem Janssen. Dat gebeurde ongelukkig in een wedstrijd. Voetbal is en blijft een contactsport. Onze medische staf heeft het ontstaan van de blessures uitgebreid geanalyseerd. Zij hebben geen aanknopingspunten gevonden om de blessures te verklaren anders dan pech. Belangrijk is dat de blessures niet zijn ontstaan door overbelasting. We houden de spelers tenslotte goed in de gaten om dit te voorkomen. Zo hebben we tijdens trainingen met GPS-meters gespeeld om nog meer informatie van spelers te krijgen en met die gegevens kunnen we individueel aanpassingen doen op het gebied van het belasting van de spelers”, vertelt de trainer.

Slechts voorverkoop
De wedstrijd tegen ADO Den Haag begint zondagmiddag om 12:30 uur. De wedstrijd is slechts te bezoeken als je in het bezit bent van een clubkaart van FC Utrecht. Bovendien kun je maximaal twee kaarten kopen. Kaarten zijn slechts in de voorverkoop aan te schaffen. Op de wedstrijddag blijven de kassa’s gesloten. Tot uiterlijk zaterdagmiddag kun je dus kaarten voor dit duel aanschaffen. Klik -HIER- voor meer informatie over de kaartverkoop en de parkeermogelijkheid in Q-park Galgenwaard. Voorafgaand aan de wedstrijd vindt geen Fan Village plaats.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing