FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #spautr

14-01-2017

0 reacties


Met twee nieuwe aanwinsten en een trainer die voor drie jaar heeft bijgetekend gaat FC Utrecht vanavond op jacht naar de tiende opvolgende ongeslagen wedstrijd. De laatste keer dat dat gebeurde was in 2002. De statistieken op het Kasteel zijn echter niet in het voordeel van de Domstedelingen. Sparta won 24 keer tegenover 8 Utrechtse zeges. Vijf duels bleven onbeslist. De laatste overwinning was echter voor FC Utrecht. Dat gebeurde in het seizoen 2009-2010. Sparta, onder leiding van Aad de Mos, werd toen met 0-3 verslagen.

Van de twee nieuwe aanwinsten start Wout Brama meteen al in de basis. De speler die overkwman van PEC Zwolle, moet de plaats innemen van de langdurig geblesseerde Rico Strieder. Een moeilijke taak, maar Brama wordt gezien als een zelfde soort speler als, de vaak niet opvallende maar o zo belangrijke, Strieder. Voor Labyad geldt dat hij eerst wedstrijdfit moet worden. De aanvaller speelde de afgelopen seizoenen nauwelijks en zal waarschijnlijk eerst bij Jong FC Utrecht speelminuten moeten gaan maken.

Bij FC Utrecht ontbreken, naast de al genoemde Strieder, vooralsnog Ruiter, Braafheid, Labyad en Troupée. Jeff Hardeveld speelde deze week met Jong FC Utrecht. De lang geblesseerde linksback kreeg twee assist op zijn naam terwijl Kristoffer Peterson 4 treffers voor zijn rekening nam. Volgens Ten Hag laat laatstgenoemde zich de laatste steeds beter zien nu hij het 4-4-2 systeem beter onder de knie krijgt. Door de blessure van Ruiter zal Jensen nog steeds in de goal staan. Na zijn prestaties voor de winterstop, komt langzaam de vraag naar boven of een fitte Ruiter de Deense goalie zal verdringen uit de goal. Ruiter zal namelijk na dit seizoen zeker vertrekken bij FC Utrecht, dus zou het zomaar kunnen dat Jensen de voorkeur blijft krijgen, zeker met het oog op de toekomst.

Vanavond is de scheidsrechter Gözübüyük en de wedstrijd begint om 20.45 uur. Het uitvak is uitverkocht dus genoeg steun voor onze FC. Ook de rest van het stadion zal goed bezet zijn. Hopelijk houden de weergoden zich rustig zodat er goed te voetballen valt. Volgende week zondag speelt FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Ajax. Die wedstrijd begint om 12.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Van der Maarel – Leeuwin – Janssen – Van der Meer

Amrabat – Brama – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing