FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #spautr

01-08-2014

0 reacties


FC Utrecht neemt het morgen (zaterdag) op Sportpark De Ebbenhorst op tegen Sparta Nijkerk. Het duel tussen de Topklasser en de Eredivisionist begint om 15.00 uur.

In aanloop naar de start van de nieuwe Eredivisiecompetitie werkte FC Utrecht tot nu toe zes oefenduels af. Daarvan werden er vijf gewonnen. Achtereenvolgens bogen Regioteam De Meern (2-4), vv Benschop (0-7), JSV Nieuwegein (0-5), vv Serooskerke (0-9) en de Schotse subtopper Dundee United (2-1) voor FC Utrecht. Afgelopen weekend moesten de Utrechters in de Portugese topclub Sporting Lissabon hun meerdere erkennen. Op Sportcomplex Zoudenbalch werd met 0-3 van de Portugezen verloren.

'Sparta Nijkerk laatste testcase'
Voor trainer/coach Alflen is het voornaam dat hij zijn ploeg tegen Topklasser Sparta Nijkerk nog één keer kan laten oefenen op de aanvallende speelstijl, met alle tactische taken die daarbij komen kijken. "We gaan tegen Sparta Nijkerk spelen met de ploeg waarmee we ook beginnen aan het Eredivisieseizoen", kondigt de oefenmeester aan. "Jongens die in Nijkerk een hele wedstrijd spelen of veel minuten maken, komen zondag tegen Konyaspor waarschijnlijk niet in actie. Het gaat in Nijkerk om de uitvoering. Hopelijk is die in orde en leidt dat tot een mooi resultaat, waardoor we met nog meer vertrouwen kunnen gaan toeleven naar PEC Zwolle-uit."

Live verslag via @fcutrechtmatch
FC Utrecht-fans die niet bij het duel met Sparta Nijkerk zijn, maar wel graag op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen op De Ebbenhorst, kunnen terecht op het Twitter-kanaal @fcutrechtmatch. Via dat platform doet FC Utrecht live verslag van de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk. Meepraten op Twitter over dat oefenduel? Gebruik dan #spautr en #fcutrecht.

Informatie voor bezoekers
Het adres van Sportpark De Ebbenhorst, de thuishaven van Sparta Nijkerk, is Nachtegaalsteeg 1 in Nijkerk. Bij de entree van De Ebbenhorst kunnen kaarten worden gekocht voor de wedstrijd Sparta Nijkerk – FC Utrecht. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kinderen vanaf 13 jaar betalen 5 euro voor een kaartje, dat voor volwassenen 10 euro kost.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing