FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #herutr

11-03-2017

0 reacties


Zo’n 250 FC Utrecht supporters nemen vanavond de moeite om de ploeg te steunen in hun strijd voor plek 4 te behouden. Eigenlijk veel te weinig voor een ploeg die zo goed presteert. In het AD vandaag een mooi staatje over de recente resultaten op kunstgras. Dit seizoen nog ongeslagen. Maar ja, zegt de doemdenker, de kans op verlies wordt statistisch gezien groter. Toch is er geen reden tot wanhoop. Hoewel er deze week weer een geblesseerde te noteren (Van der Meer is enkele weken uitgeschakeld met een arm uit de kom), is er ook weer de terugkeer van papa Haller. De spits was er vorige week niet bij vanwege de bevalling van zijn vrouw.

Edson Braafheid en Robbin Ruiter zijn druk bezig met de laatste beetjes naar hun herstel. Braafheid traint weer mee met de groep maar mag nog niet alles doen. Ruiter heeft voor het eerst weer mogen vallen op de geblesseerde schouder/sleutelbeen. Het duurt echter nog wel enkele weken voordat beiden weer terug zijn. Of beide heren in aanmerking komen voor een basisplaats is dan wel de vraag. Doelman Jensen laat wekelijks zien dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken voor volgend seizoen als Ruiter transfervrij de deur uit loopt. Centraal achterin lijkt het duo Janssen – Leeuwin ook een zekerheidje, dus voor Braafheid zal het even afwachten worden. Janssen pakt nog wel regelmatig een gele kaart, misschien krijgt Braafheid de kans bij schorsingen.

Wie de vervanger wordt van Van der Meer is nog even afwachten. Vorige week speelde Conboy daar, maar de back had veelvuldig ruzie met de bal. Hardeveld speelde maandag negentig minuten mee met Jong FC Utrecht tegen koploper VVV Venlo maar zat gisteravond uiteraard niet bij de selectie van Jong FC Utrecht. Op het middenveld uiteraard nog geen Strieder terwijl ook Joosten en Ludwig geblesseerd zijn. Brama, Amrabat, Ayoub en Barazite zullen ongetwijfeld deze linie weer bemannen. Voorin keert Haller terug en ondanks zijn doelpunt van vorige week, zal Zivkovic waarschijnlijk weer op de bank beginnen, Kerk zal de voorkeur krijgen.

Bij Heracles speelt oud FC Utrecht speler Kristoff Peterson. De Zweed bloeit weer op onder het 4-3-3 systeem van Stegeman en Alflen. Door de bekerfinale tussen Vitesse en AZ gloort er voor de Almeloërs nog een kansje op de playoffs. FC Twente is geschorst voor Europees voetbal dus nummer 9 mag zich ook nog opmaken voor het toetje aan het einde van het seizoen. Vorig seizoen versloeg Heracles FC Utrecht nog in de finale van de playoffs en speelde het voor het eerst in de geschiedenis Europees voetbal.

Scheidsrechter is vanavond de heer Kamphuis en de aftrap in Almelo is om 19.45 uur. Volgende week zaterdag speelt FC Utrecht wederom een uitwedstrijd. Dan is N.E.C. uit Nijmegen de gastheer. Hopelijk zit het uitvak dan wat voller en staat FC Utrecht nog steeds op een mooie vierde plek.

Vermoedelijk opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Leeuwin – Janssen – Hardeveld

Brama

Amrabat     –        Ayoub

Barazite

Haller        –          Kerk

 

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing