FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #ADOUTR

10-08-2017

0 reacties


FC Utrecht opende namens Nederland het nieuwe seizoen met het uitduel in de tweede voorronde van de Europa League. En FC Utrecht opent op 11 augustus de competitie in Nederland met een uitduel tegen ADO Den Haag. Dit duel vangt, afwijkend van de normale aanvangstijd op vrijdagavond, om 19:00 uur.

Erik ten Hag kan over een vrijwel fitte selectie beschikken. Alleen Rico Strieder (heeft de groepstraining hervat), Chris David (zet stappen richting volledig herstel), Patrick Joosten en Simon Makienok ontbreken. En dat is een luxe voor de trainer die vorige week in Poznan bijvoorbeeld Yassin Ayoub, Robin van der Meer en Giovanni Troupée op de bank had zitten. En tegen ADO heeft hij ook de beschikking over Dario Dumic, Anouar Kali en Lukas Görtler.

Aangezien Erik ten Hag meestal niet te veel wisselingen doorvoert, is het onwaarschijnlijk dat al deze spelers in de basis starten. Yassin Ayoub is inmiddels volledig hersteld, en lijkt na zijn goede invalbeurt tegen Poznan wel aanspraak te maken op een basisplaats. Dit gaat naar verwachting ten koste van Emanuelson. Of Ramon Leeuwin controleur blijft, valt te bezien. Hij is komende woensdag tegen Zenit Sint Petersburg namelijk geschorst, en daarom zou Anouar Kali zijn derde dienstverband bij FC Utrecht kunnen starten met een basisplaats. Lukas Görtler zal naar verwachting zeker geen basisplaats krijgen. De Duitser verklaarde na de 2-0 gewonnen besloten oefenwedstrijd tegen FC Twente dat hij de tactiek moeilijk vindt.

De vermoedelijke opstelling van FC Utrecht:

Jensen
Klaiber - Van der Maarel - Janssen - Braafheid
Kali
Van de Streek - Ayoub
Labyad
Dessers - Kerk

Waar tegenstander ADO Den Haag staat, is moeilijk voorspelbaar. De club had vorig jaar een seizoen van grote uitersten. Zo was de club de eerste paar weken medekoploper van de eredivisie, bungelde het na de winterstop enige tijd op de laatste plaats van de eredivisie, en leek de ploeg na de aanstelling van trainer Alfons Groenendijk ineens aanspraak te maken op een plaats in de play offs. De interne problemen zijn in Den Haag zeker nog niet voorbij, en belangrijke spelers als Wilfried Kanon en Mike Havenaar ontbreken. Maar Groenendijk heeft wel bewezen met de beperkte middelen een goede ploeg neer te kunnen zetten.

Scheidsrechter in het Car Jeans Stadion is Ed Janssen. Hij wordt geassisteerd door Johan Balder en Rens Bleumink. Vierde official is Christian Bax.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing