FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Voorbereiding tegen Willem II is improviseren

25-01-2013

0 reacties


De voorbereiding op het duel tegen Willem II is wegens de winterse weersomstandigheden van deze week verre van optimaal te noemen. "Het is deze week improviseren" zegt trainer Jan Wouters. "De velden zijn door de sneeuw onbespeelbaar waardoor we meer dan normaal binnen hebben getraind. Gelukkig hebben we een prachtige fitnessclub van onze hoofdsponsor HealthCity in het stadion zitten. Daar mogen we gelukkig gebruik van maken. Vandaag hebben we daar ook getraind. Het is niet optimaal, maar iedereen heeft last van deze weersomstandigheden", kijkt Wouters nuchter naar de situatie.

Oplossingen
De wedstrijd in de heenronde in de Eredivisie eindigde in een 1-5 overwinning voor FC Utrecht. Jan Wouters verwacht dat Willem II, de rode lantaarndrager van de Eredivisie, het de thuisploeg lastig wil maken. "Willem II is een ploeg die compact speelt en vanuit de omschakeling wil verrassen. Dat is de tactiek die onze tegenstanders tegenwoordig op ons toepassen", vertelt Wouters. "Je ziet zelfs dat FC Groningen, als team dat thuis speelde, zich aan ons aanpaste. Het wordt voetballen in kleine ruimten. Daar ligt ook de groei in ons spel. Wij moeten hier steeds nieuwe en slimme oplossingen voor bedenken."

Steun
Het duel tegen Willem II is het eerste thuisduel na de winterstop. Jan Wouters verwacht dat het publiek achter het team gaat staan om de ingezette lijn door te kunnen trekken. "Het publiek in Stadion Galgenwaard is belangrijk voor ons, dat heb je de eerste seizoenshelft wel gezien. De spelers geven dit ook terug aan mij", zegt de trainer. "Ik wil onze supporters op het hart drukken dat we de steun nodig hebben. Ik weet dat sommigen teleurgesteld zijn in de keuze van Anouar Kali om de club te verlaten. Anouar heeft aangegeven zijn laatste half jaar keihard voor de club te willen werken. FC Utrecht is een hecht team en we zijn ergens mee bezig. De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Daarmee wil ik zeggen dat als Anouar wordt uitgefloten het hele elftal hier last van heeft. Kijk naar het grote geheel en blijf achter onze club staan. Dan doen wij ons best om er een mooi seizoen van te maken", benadrukt Wouters.

Blessures
De ziekenboeg van FC Utrecht is ten opzichte van vorige week leeggestroomd. Alleen Tommy Oar is nog een twijfelgeval voor het duel van zondagmiddag. Jacob Mulenga ontbreekt, omdat hij met Zambia actief is in de African Cup of Nations in Zuid-Afrika. Dave Bulthuis keert terug van een schorsing.

Kassa's geopend
Heb je nog geen kaarten voor de wedstrijd van zondag tegen Willem II? Voor de wedstrijd geldt vrije verkoop, dus je hebt gaan clubcard nodig om kaarten te kopen. Het kopen van kaarten is mogelijk via Ticketing/klantenservice in het stadion, de FC Utrecht Fanshop en via TicketBox. De voorverkoop stopt komende zaterdagmiddag. Op de wedstrijddag zijn de kassa's aan de zijde van de Cityside geopend vanaf 12.30 uur. De aftrap is zondag om 14:30 uur.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing