FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voetbal is van .....??

18-06-2011

23 reacties


Het gepresenteerde competitieprogramma is volgens de nieuwe Henk Kesler, Bert van Oostveen, het beste van de laatste jaren. De eerste en de laatste twee thuiswedstrijden spelen de clubs afwisselend thuis en uit namelijk en er is rekening gehouden met de clubs die in de Europa League spelen. Aldus het nieuwe mirakel uit Zeist. Helaas vergeet de goede man erbij te vermelden dat er in ieder geval GEEN rekening gehouden is met de wensen van de fans. Blijkbaar vormen die een steeds minder interessante doelgroep voor de voetbalclubs. Je zou denken, hoe voller het stadion, hoe beter voor de clubs. Maar nee, er wordt vooral gekeken naar de belangen van Eredivisie Live.

Het schema van FC Utrecht geeft tien wedstrijden op zondag en zeven op een andere dag. Vijf daarvan zijn op de zaterdag, één op woensdag en één op vrijdag. Als je ervan uit gaat dat de thuiswedstrijden tegen ADO en Ajax in ieder geval om 12.30 uur moeten beginnen, heeft FC Utrecht komend seizoen dus maar acht wedstrijden op zondag om 14.30 uur (aangezien de tijdstippen van de zondag verder nog niet bekend zijn, ga ik maar van het meest positieve scenario uit). Dat houdt dus in dat minder dan de helft van de wedstrijden begint op het tijdstip waarnaar de voorkeur uitgaat van de meeste FC Utrecht supporters. Avondwedstrijden, zeker met die belachelijke aanvangstijden van tegenwoordig (lees Eredivisie Live tijden), zijn voor kinderen nauwelijks te bezoeken.

FC Utrecht adverteert flink met jeugdseizoenkaarten en de actie voor de Junior Tigers, maar op deze manier heeft dat helemaal geen zin. Het familie-uitje in de Galgenwaard valt op deze manier natuurlijk volledig in duigen. Het gepresenteerde programma is nog niet geheel definitief. Het is te hopen dat FC Utrecht flink aan het protesteren gaat in Zeist om ervoor te zorgen dat de meerderheid van de wedstrijden WEL op de voorkeursdag en tijd gespeeld gaan worden in de Galgenwaard. In de VI stond laatst een staatje waaruit bleek dat FC Utrecht in het seizoen 2010-2011 1.000 bezoekers per wedstrijd achteruit was gegaan t.o.v. seizoen 2009-2010. Met het huidige speelschema voor ogen kan die dalende lijn wel eens voortgezet gaan worden.

Wedstrijden voor lege tribunes op Eredivisie Live. Italiaanse taferelen. Voorwaar geen reclame voor het Nederlandse voetbal dat toch al zo in de financiële problemen zit. Zouden sponsors in de rij staan om reclameborden te plaatsen voor lege tribunes? Hoeveel van die dure skyboxen raken gevuld als de sfeer uit het stadion verdwijnt, doordat er niemand meer is om die sfeer te maken? Het is nu aan de club(s) om te laten zien wat belangrijk is. Mensen in het stadion of mensen voor de tv?? Benieuwd naar de communicatie vanuit onze club.

Midvoor

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 23 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing