FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Veldwijk schiet Jong FCU naar halve finale

21-12-2011

1 reactie


Jong FC Utrecht heeft de halve finale van de KNVB beker voor beloftenteams bereikt. In de kwartfinale was het in de verlenging te sterk voor FC Twente. Het werd 1-2 op het Trainingscentrum in Hengelo door een goal van Lars Veldwijk in de verlenging.

FC Twente kwam in de 38ste minuut voor door een doelpunt van Cas Peters. Die voorsprong gaf een juiste afspiegeling van de eerste helft, waarin FC Twente de sterkere was. In de tweede helft kwam het team van trainer Jean-Paul de Jong sterk uit de kleedkamer. Het domineerde het tweede bedrijf. Dat overwicht resulteerde in de gelijkmaker. Uit een corner van Yassin Ayoub raakte Stefan Thesker van FC Twente als laatste de bal die in het doel belandde. Enkele sublieme reddingen van keeper Eric Cummins hielden de beloften in de race voor een plek in de halve eindstrijd van de beker. Het duel was na negentig minuten nog steeds 1-1, waardoor een verlenging noodzakelijk was.

Lars Veldwijk zorgde in de 113de minuut voor de opluchting aan de kant van FC Utrecht. Wederom trad Cummins enkele malen goed op, waardoor de halve finale bereikt werd. Tot man van de wedstrijd werd Stefano Lilipaly uitgeroepen. De middenvelder, die afgelopen weekend nog inviel in het eredivisieduel tegen FC Groningen, sleurde 120 minuten aan de ploeg en toonde strijd en de wil om te winnen.

Halve finale
In de halve finale van de beker komt FC Utrecht uit tegen Jong Vitesse/AGOVV. Die wedstrijd wordt gespeeld op maandag 20 februari op het eigen Sportcomplex Zoudenbalch. In de andere halve finale moeten Jong Ajax en Jong FC Groningen bepalen wie de finale gaat spelen.

Opstelling: Erik Cummins, Leon de Kogel ( 90+1. Lars Veldwijk), Marcus Nilsson, Kai Heerings, Stefano Lilipaly, Evert Brouwers (83. Radovan Mitrovic), Zakaria Amrani, Gévero Markiet, Kenny Teijsse, Enzio Boldewijn, Yassin Ayoub ( 90+9. Bart Vriends)

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing