FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Veel afwezigen zondag bij FC Utrecht

13-05-2011

5 reacties


Zaterdag is de laatste training voor de wedstrijd tegen AZ op Sportcomplex Zoudenbalch, vrijdag bereidde een gehavende selectie zich in Stadion Galgenwaard voor op deze slotdag van de competitie.

De voorbereiding op het treffen met de nummer vier wordt overschaduwd door de tragische gebeurtenissen eerder deze week met Mihai Nesu. De spelers reageren er verschillend op, vertelde Ton du Chatinier vrijdag. "We hebben geprobeerd om rustig en ongedwongen te trainen. Er wordt veel gepraat." De ervaringen van technisch directeur Foeke Booy rond het overlijden van David di Tommaso in 2005 helpen volgens hem. Ook sportpsycholoog Ruben Dekker speelt een actieve rol in het opvangen en begeleiden van spelers.

Du Chatinier beseft echter ook dat zondagmiddag wel een serieuze wedstrijd wacht. "Wij hebben nog een kleine kans op de play-offs." FC Utrecht moet dan in die strijd om plaats acht zelf winnen en hopen dat Heracles Almelo thuis verliest van ADO Den Haag. AZ is bij een puntendeling met FC Utrecht verzekerd van plaats vier. Verliest AZ, dan kan FC Groningen de Alkmaarders nog passeren op de ranglijst.

FC Utrecht kampt met een lange lijst afwezigen. "We beschikken net over een selectie van achttien man", aldus Du Chatinier. "Met name achterin hebben we niet veel keuzemogelijkheden."

Geblesseerd zijn Mihai Nesu, Edouard Duplan, Jacob Lensky, Jacob Mulenga, Ismo Vorstermans en Leon de Kogel. Daarnaast is Jan Wuytens geschorst en staat er nog een vraagteken achter de naam van Gianluca Nijholt (knie). Ook Alje Schut speelt zondag niet. De verdediger heeft het erg moeilijk met de gebeurtenis. Hij trainde gisteren niet en vrijdag apart van de groep.

Vanwege de personele problemen zijn drie spelers uit de opleiding aan de groep toegevoegd: Mike van der Hoorn, Dave Bulthuis en Enzio Boldewijn.

Afscheid spelers en uitreiking David di Tommaso Trofee
Na afloop van de thuiswedstrijd tegen AZ neemt FC Utrecht zondag afscheid van Tim Cornelisse, Michael Silberbauer, Khalid Sinouh en Barry Maguire. Dan vindt ook de uitreiking van de David di Tommaso Trofee plaats. De prijs voor de in de ogen van de supporters meest waardevolle speler van het seizoen. Deze trofee werd vorig jaar gewonnen door Dries Mertens.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing