FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van Seumeren: 'Goed bod laten we niet lopen'

21-12-2010

10 reacties


FC Utrecht kan in de winterstop wel eens ontnomen worden van één of meerdere sterkhouders van het elftal. Frans van Seumeren, de grootaandeelhouder van de club uit de Domstad, denkt echter niet dat er sprake zal zijn van een leegloop. "Tot dusver zijn het geruchten. Er is nog geen club die zich concreet bij FC Utrecht heeft gemeld", zegt hij over de vermeende interesse van buitenlandse clubs in Ricky van Wolfswinkel, Jacob Lensky, Edouard Duplan en Michael Silberbauer.

Topscorer Van Wolfswinkel werd net voor het sluiten van de transfermarkt, in augustus, hevig in verband gebracht met Liverpool. De laatste dagen duikt de naam van Napoli echter op, de club waartegen Van Wolfswinkel tweemaal scoorde in de Europa League. De Italianen zijn ook benieuwd naar Duplan, die in de zomer werd overgenomen van Sparta Rotterdam. Voor Lensky zou er interesse zijn van Borussia Mönchengladbach; Silberbauer is in de zomer transfervrij.

Everton en Blackpool zouden echter van zins zijn hem tussentijds op te halen in Nederland. "Als er een goed bod van een topclub komt, dan laten we dat niet lopen", zegt Van Seumeren in het Algemeen Dagblad over de spelers die nog langer vast liggen. "Dat kunnen we ook niet maken tegenover de betreffende speler, als die zich sportief kan verbeteren. Maar tot dusver zijn het geruchten", benadrukt hij. Van Seumeren is wel trots dat de geruchten de rondte doen.

"We hebben Europees prima gepresteerd. De jongens komen internationaal meer op televisie, dus het is logisch dat grotere clubs ze in het vizier krijgen. We hebben een selectie waarin is geïnvesteerd, er lopen kwalitatief goede spelers rond. Jonge gasten met potentie, die nog beter gemaakt moeten worden", zo geeft hij aan. Naast Duplan haalde FC Utrecht in de zomer Frank Demouge en de drie Australiërs Michael Zullo, Adam Sarota en Tommy Oar.

Bron: Voetbalzone.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing