FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van Hooijdonk bespot Verhoeven

15-04-2013

20 reacties


Pierre van Hooijdonk heeft gisteren Jeroen Verhoeven bespot. De keeper van FC Utrecht kreeg zes treffers om de oren tegen AZ, dat ruim een uur met twee man meer speelde na twee rode kaarten voor Utrecht.

Van Hooijdonk vergeleek het postuur van Verhoeven met dat van een speler uit een bierelftal in het lagere amateurvoetbal. 'Eredivisie Live zendt ook Welberg 5 - Baronie 13 uit zie ik. #Goed voorbeeld voor de jeugd #Sonja Bakker' twitterde de oud-international, vergezeld met een foto van Verhoeven.

In de uitzending van NOS Studio Voetbal maakte Van Hooijdonk, Verhoeven nogmaals belachelijk. Jack van Gelder bagatelliseerde de kritiek door erop te wijzen dat Verhoeven volgens hem niet de reservekeeper is van FC Utrecht, maar de derde keeper.

Voormalig Ajax- en FC Volendam-doelman Verhoeven is normaal gesproken tweede doelman bij Utrecht, maar stond gisteren in de basis door een blessure bij Robbin Ruiter. Hij wordt al zijn hele carrière bespot om zijn postuur. Zelf zegt hij dat hij een zware bouw heeft, topfit is en niet kan afvallen. “Ik doe er alles aan om het positieve uit mijn ‘zwakke punt’ te halen”, zei hij ooit`

“Er wordt een beeld gecreëerd alsof ik rechtstreeks van de training naar McDonalds rijd. Maar ik kan je verzekeren: ik kom daar nóóit. Is ook niet mogelijk trouwens met alle sociale media”, zei Verhoeven ooit in een interview.

Van Hooijdonk kreeg op Twitter veel kritiek op zijn 'flauwe' opmerking. Op de opmerking dat Verhoeven allerlei diëten heeft geprobeerd, reageerde Pi-Air: "Van luchthappen word je niet dik."

FC Utrecht plaatste zich dit weekend ondanks de 6-0 nederlaag definitief voor de play-offs voor Europees voetbal. In Studio Voetbal beperkte de aandacht voor FC Utrecht zich tot de opmerkingen over Verhoeven en het eigen doelpunt van Mike van der Hoorn.

Reacties

Bij dit bericht zijn 20 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing