FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Update uit de ziekenboeg: Edouard Duplan

19-03-2014

5 reacties


Voor Edouard Duplan (30) verloopt het huidige seizoen zachtgezegd zeer onplezierig. Hij is voor de tweede keer langdurig geblesseerd en inmiddels weer op de weg terug. Een uitspraak in een interview op soccernews.nl geeft zijn herstelverwachtingen duidelijk weer: "Stiekem hoop ik dit seizoen nog te spelen." Hij droomt ervan om dan de winnende goal in de finale van de Europese Play Offs te scoren en daarmee alle ellende te vergeten.

Voor Duplan begon deze ellende in het thuisduel tegen Differdange 03. Hij liep een breuk in zijn voet op en keerde pas vier maanden later als invaller tegen ADO Den Haag weer terug. Net voor de winterstop miste Duplan het uitduel tegen Go Ahead Eagles door een blessure. Hij werd tijdens het trainingskamp in Benidorm weer 100% fit, maar op 19 januari sloeg tegen Feyenoord het noodlot opnieuw toe: in een duel met Feyenoord-doelman Erwin Mulder werd Duplan hard op zijn knie geraakt en moest zich uiteindelijk laten vervangen. In de week erna bleef de pijn en uiteindelijk was de diagnose een gebroken knieschijf. Een operatie volgde en wederom is Edouard Duplan lang absent.

Duplan is optimistisch over zijn herstel en zijn carrière. Op soccernews.nl zegt hij daarover: "Ik ben sterker dan ooit, je zal me waarschijnlijk heel lang op de eredivisievelden zien lopen." Duplan laat echter wel in het midden of dit in het shirt van FC Utrecht gaat gebeuren. Hij is wel helder over de korte termijn: "Ik hoop eigenlijk stiekem dit seizoen nog te kunnen spelen. Daarna goed uitrusten, goed voorbereiden en volgend seizoen weer vlammen. Verder zien we wel".

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing