FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Update over en uit de blessureboeg

20-02-2014

3 reacties


Op fcutrecht.tv is een item beschikbaar waarin clubarts Simon Goedegebuure en de geblesseerden Johan Mårtensson, Cedric van der Gun en Jacob Mulenga aan het woord komen.

Simon Goedegebuure kent uiteraard de stelling "Dat kan geen toeval zijn" als er wordt gesproken over de vele geblesseerde spelers van FC Utrecht. Goedegebuure vertelt in het item op fcutrecht.tv dat er sprake is van breuken of scheuren die zijn te typeren als "directe trauma's". Er is volgens hem geen sprake van blessures die zijn ontstaan door overbelasting of verkeerde belasting.

Johan Mårtensson is, zie ook een eerder artikel op deze site, inmiddels volledig hersteld van een enkelblessure. Mårtensson doet in het item op fcutrecht.tv geen uitspraken over het moment van zijn rentree, maar geeft aan dat vooral de rustige opbouw nu van belang is.

Cedric van der Gun scheurde begin november 2013 de binnenband van zijn knie na een botsing met Gyrano Kerk tijdens een training. Hij kwam daardoor al sinds het uit-duel tegen Vitesse niet meer in actie. Van der Gun is nu bijna volledig hersteld. Hij moet alleen de laatste stap, pijnvrij schieten met de binnenkant van zijn voet, nog maken. Van der Gun geeft in het item op fcutrecht.tv aan dat het hem niet snel genoeg gaat.

Jacob Mulenga viel al vroeg in het uit-duel tegen Vitesse, op 9 november 2013, met een spierblessure uit. Mulenga traint inmiddels weer volledig en gaat naar verwachting binnen een paar weken zijn rentree maken. Mulenga wil het team graag helpen en zegt in het item op fcutrecht.tv: "Het hele medische team doet ontzettend zijn best om me weer op het veld te krijgen."

Op de clubwebsite fcutrecht.nl wordt verder nog gemeld dat voor het herstel van de geblesseerde spelers gebruik wordt gemaakt van de uitstekende relatie met de KNVB. In Zeist zijn faciliteiten voorhanden waarover FC Utrecht niet zonder meer zelf beschikt. Denk hierbij aan de mogelijkheid om te trainen in een zwembad.

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing