FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Ultee weg om conflict over inhoud contract'

07-07-2016

4 reacties


Assistent-trainer Sjors Ultee verlengde in april zijn contract bij FC Utrecht, maar verliet eind juni alsnog de club. Een verschil van inzicht ‘over de uitwerking en interpretatie’ van het contract is daarvoor één van de redenen, zegt trainer Erik ten Hag deze week in Voetbal International.

Op 13 april maakte FC Utrecht bekend dat Ultee een nieuw éénjarig contract had getekend.  “Sjors is een belangrijke schakel in de technische staf”, zei Ten Hag bij die gelegenheid.

Op 23 juni meldde de club echter dat beide partijen waren teruggekomen op de contractverlenging. Ultee zei toen opeens toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en dat dat beter was voor hemzelf en voor de club. Wilco van Schaik verklaarde: “We wisten dat hij een vervolgstap wilde maken. We hebben in overleg besloten dat het beter is dan uit elkaar te gaan.”

Ultee heeft nog geen nieuwe werkgever. Erik ten Hag zegt dat hij het ‘doodzonde’ vindt dat Ultee weg is. “Het heeft niets te maken met de samenwerking in de staf, we hadden juist een goede cohesie.”

De trainer stelt dat de inhoud van zijn contract tot een verschil van mening heeft geleid. “Het gaat om de inhoud in zijn contract en daar praat nooit iemand openlijk over. Dus ik ook niet.”

Ten Hag erkent dat er overeenstemming was. Maar vervolgens liep het toch nog mis. Het zou gaan om de uitwerking en interpretatie van de overeenkomst, “daar is een verschil van inzicht over ontstaan”. “Daarbij kwamen nog wat dingen uit het verleden naar boven en die werden hier ook bij betrokken. Vandaar dat van beide kanten is besloten uit elkaar te gaan.”

Foto: FCUPhoto

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
24 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (3) Sjakie 52pt
3 (2) Kikker 50pt
4 (9) Menno 44pt
5 (12) Speedy 43pt
6 (4) badbo13 42pt
7 (5) chapri 41pt
8 (11) Gina 41pt
9 (6) El Nino 41pt
10 (7) tonyb 40pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing