FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zondag uitgifte en controle ledenpassen

01-11-2011

2 reacties


Rond de wedstrijd tegen Ajax zullen we weer de gelegenheid bieden om de ledenpassen af te halen. Diegenen die de nieuwe pas nog niet in hun bezit hebben verzoeken wij vriendelijk deze af te halen voor óf na de wedstrijd tegen Ajax in THUIS. THUIS is zondag vanaf 10 uur geopend exclusief voor leden van Stichting True Support.

Ook supporters die de afgelopen weken lid zijn geworden kunnen hun persoonlijke passen op vertoon van legitimatie ophalen. Met de ondersteuning van onze sponsor MultiCopy Utrecht hebben we een praktische oplossing gerealiseerd voor het personaliseren van de True Support ledenpassen, waardoor we ook de passen van de nieuwe leden gereed hebben.

Tot voor kort werden we bij het personaliseren van de passen ondersteund door onze trouwe sponsor AWE-Tech. Onlangs heeft de directie aangegeven een stapje terug te willen doen als sponsor. Wij zijn AWE-Tech zeer erkentelijk voor de jarenlange steun die ze ons hebben gegeven. Mede door haar meer dan voortreffelijke steun hebben we True Support gekregen waar de organisatie nu is. Bij de Jaarvergadering, waarover de leden binnenkort worden geïnformeerd, zullen we uiteraard even stilstaan bij de samenwerking van de afgelopen jaren tussen Stichting True Support en AWE-Tech.

Controle rondom wedstrijd tegen Ajax
Voor de wedstrijd tegen Ajax zal weer strenger worden toegezien op het bezit van de ledenpas. Nu alle passen gereed zijn is de wedstrijd tegen Ajax, vanwege de te verwachten drukte, weer een mooi moment om de controle weer op te voeren. De beveiliging zal aan de deur vragen om de pas te tonen zodat deze gescand kan worden. Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Tot zondag!

Bestuur Stichting True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
24 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (3) Sjakie 52pt
3 (2) Kikker 50pt
4 (9) Menno 44pt
5 (12) Speedy 43pt
6 (4) badbo13 42pt
7 (5) chapri 41pt
8 (11) Gina 41pt
9 (6) El Nino 41pt
10 (7) tonyb 40pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing