FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

TS on Tour: Lommel United - KFC Dessel Sport

09-04-2015

7 reacties


Op zaterdagmiddag 4 april reden we met een groep van 40 mannen en 4 vrouwen met een bus van Pouw vervoer naar Lommel. En deze tocht naar de Zuiderburen was niet zo maar. We togen naar Lommel om de ploeg aan te moedigen van misschien wel de meest legendarische rechtsback uit de geschiedenis van onze club: Stijn Vreven.

Natuurlijk was de wedstrijd tussen Lommel United en KFC Dessel Sport maar bijzaak, toch bleek het gros zich van de Utrecht fans zich uiteindelijk toch zeer actief bezig te gaan houden met het aanmoedigen van de groen-witten. Een groep positioneerde zich zelfs tussen de 'harde kern' van Lommel en deed luidruchtig mee met de vrolijke supportersliederen.

Uiteraard werd Vreven menigmaal vanuit het 'Utrecht'-vak, dat was voorzien van een aantal rood-witte doeken, toegezongen. Natuurlijk werd de Belg in deze liederen ook op ludieke wijze gewezen op de vacante positie in de Domstad. Het 'Gooi je haar los, maak me gek' klonk uiteraard ook diverse malen uit de kelen van de Utrechters.

Na het laatste fluitsignaal, toen de eindstand van 3-0 op het bord stond, gingen we naar het hoofdgebouw voor een 'meet & Greet' met Stijn Vreven. In de hal werden we opgevangen door Greet Vanbrabant, financieel manager van de club. Toen Vreven eenmaal tevoorschijn kwam zag Jantje zijn kans schoon om de oprecht vereerde Belg om de nek te vliegen en pas weer los te laten toen we afscheid namen.

Vreven nam geduldig de tijd om foto's van toen - met indertijd kleine kids - opnieuw te maken met nu tieners die inmiddels een kop groter dan hij zijn. Na mooie woorden over en weer was het tijd om weer terug naar Utrecht te rijden, omdat de volgende dag weer een mooi voetbalgerecht op het menu had staan: FC Utrecht - Ajax. Het was weer een geslaagde 'True Support on tour'. 

Meer over deze geslaagde trip in het aankomende nummer van FCUFANS! magazine (Jaargang 10 - Nummer 03) die deze maand verschijnt!

Media met beelden van de trip:

Lommel United wint en heeft lot in eigen handen (TV Limburg)
Utrechtsupporters steunen Stijn Vreven in titelstrijd (TV Limburg)

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing