FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

TRUE SUPPORT BESTAAT 10 JAAR

01-07-2015

14 reacties


Alweer tien jaar geleden, op 1 juli 2005, ondertekenden FC Utrecht supporters Rob Rietveld, Hugo van Usen en Alexander de Mol de oprichtingsakte van Stichting True Support bij notaris Hagen in Vleuten. Een initiatief dat werd geboren vanuit de overtuiging dat er ruimte was voor een nieuwe geleding. Vandaag - op de dag dat FC Utrecht haar 45e verjaardag viert - vieren wij ons tweede lustrum!
 
Via True Support, vaak afgekort als 'TS', wilden we nog meer supporters bij de club te betrekken door een extra alternatief te bieden. De naamgeving 'True Support' hebben we afgeleid van de gevleugelde benaming van de Galgenwaard in de jaren dat het er op positieve wijze kon spoken: "Galgenwaard - home of True Support".
 
In de afgelopen 10 jaar heeft het bestuur de nodige obstakels moeten overwinnen. We hebben ons echter nooit uit het veld laten staan en zullen dat ook niet laten gebeuren. Integendeel. Wij blijven op onze manier FC Utrecht beleven en constructief èn met open vizier ondersteunen. Als iets niet goed is, dan steken we dat niet onder stoelen of banken. Als iets wel goed is, merken we dat uiteraard ook op! Hierbij laten we ons op onderwerpen informeren door onze leden, want wij zien of horen ook niet alles. Blijf ons daarom informeren en voeden met zaken die beter kunnen of juist goed lopen. Op die manier kunnen we de goede dingen blijven doen en de koers verleggen daar waar het beter kan. Dit geldt zowel voor True Support, maar belangrijker nog, als voor FC Utrecht in het algemeen.
 
We zijn er trots op dat we al jaren kunnen bogen op een trouwe groep sponsors! Zonder de bedrijven die ons de afgelopen jaren voor korte of lange tijd hebben gesteund hadden we True Support niet kunnen opbouwen tot de supportersorganisatie van vandaag. We zijn in het bijzonder de sponsors van het eerste uur dankbaar voor het vertrouwen en de niet aflatende steun! Zo zijn Grafisch bedrijf Schotanus & Jens en fullservice internetbureau Cartel al vanaf het allereerste begin in 2005 onze partners! Geweldig! Hierdoor, maar natuurlijk ook dankzij de zeer gewaardeerde steun van onze leden kunnen we ons blijven inzetten, vanuit onze visie, voor de belangen van de FC Utrecht fans! 
 
Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 14 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing