FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Tijdelijk buiten gebruik

07-08-2005

0 reacties


Op een bepaald moment heb je, altijd in een zo maar willekeurige periode, dat het allemaal niet zo vlot. Het rotte is dat als dit nu precies midden in een seizoen gebeurd. Zo kan ik me periode voorstellen dat we na de winterstop even een tijdje geen punt meer halen. Of na een voortvarende start in de competitie de deksel op de neus krijgen. Het enige wat je dan wilt doen is een bordje ophangen met "Tijdelijk buiten gebruik."

Tijdelijk buiten gebruik wil eigenlijk zeggen dat het niet echt kapot hoeft te zijn om buiten gebruik te zijn. Het kan ook zo zijn dat de wil of zin weg is. Gewoon even niet te hoeven. Tijdelijk buiten gebruik kan ook zijn dat het defect is, maar we het zo kunnen overzien dat het maar tijdelijk is. Zo heb je verschillende mogelijkheden. Een team tijdelijk buiten gebruik, een spits tijdelijk buiten gebruik of een trainer tijdelijk buiten gebruik.

Het grote voordeel is dat je niet gelijk trainers of spelers hoeft te ontslaan, maar gewoon tijdeljk buiten gebruik te stellen. Zo'n periode kan voor veel veranderingen veroorzaken. Het kan zorgen voor nieuw elan, nieuwe energie. Het kan ook zomaar wezen dat het tijdelijke omgezet wordt in het eeuwige.

Als mens kan je bijvoorbeel tijdelijk buiten gebruik zijn als je aan het slapen bent. Als speler kan je tijdelijk buiten gebruik zijn als je in een vormcrisis zit. Als trainer kan je tijdelijk buiten gebruik zijn als de technisch directeur je de opstelling komt geven.

Wat nu mijn punt is dat je de woorden tijdelijk buiten gebruik nooit ziet voorkomen in de voetballerij. Ik ben daarom voorstander dat wij het meer gaan gebruiken. De schoonheid van tijdelijk buiten gebruik, de verschillende facetten van de woorden die ze teweeg brengen. Daarom alleen al om dat feit is het onze plicht om deze woorden te gebruiken.

Binnenkort zijn de stickers verkrijgbaar bij onderstaande.

Gelukkig, we beginnen weer bijna met competitie.

Gegroet zijn die allen die nog niet gegroet zijn,

Erik Thuis

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing