FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Theo Aalbers (79) overleden

30-03-2017

6 reacties


Theo Aalbers, de voormalige voorzitter van FC Utrecht, is onverwachts op 79-jarige leeftijd overleden. Aalbers was van 1984 tot 1993 voorzitter van de Utrechtse club. FC Utrecht schrijft op de website het volgende:

Aalbers was directeur van de Utrechtse afdeling van de Nederlandsche Middenstandsbank (NMB), toen hij in 1984 de voorzittershamer overnam van Willem Kernkamp. De Utrechter wist de club in roerige tijden uit het financiële slop te trekken en de banden met de supporters te herstellen. Hij was meerdere malen redder van de club.
 
In 1993 werd Aalbers opgevolgd door Ted Elsendoorn, om tien jaar later weer terug te keren. Als lid van het bestuur coördineerde hij destijds de sanering van de in financiële moeilijkheden verkerende club. Tot aan zijn laatste dag toonde hij zijn betrokkenheid en passie voor FC Utrecht. Theo was alle jaren nog iedere thuiswedstrijd in de bestuurskamer te vinden,  waar hij als erelid altijd een steun was voor de directie. 
 
Het nieuws komt hard aan bij (oud)-medewerkers en supporters van de club.  Scheidend algemeen directeur Wilco van Schaik: “Onverschrokken, onvoorwaardelijk, betrokken, hart op zijn tong; Dat is Theo Aalbers. De club is veel dank verschuldigd aan zijn kordate optreden aan het einde van de vorige eeuw, maar ook voor de vele malen dat hij zich daarna, gevraagd en ongevraagd, om de FC heeft bekommerd. Hij heeft de club door donkere perioden geloodst.”
 
“Theo stond er altijd, in voor- en tegenspoed. Hij nam altijd zijn verantwoordelijkheid en schroomde daarbij niet ook af en toe impopulaire maatregelen te nemen als dat moest, altijd in het belang van de club. Hij kwam nog geregeld op kantoor om een praatje te maken of gewoon belangstelling te tonen. Zo was hij, altijd betrokken. Met zijn heengaan neemt de stad afscheid van een markante Utrechter, een icoon van de club, zijn persoonlijkheid zal echter tot in lengte der dagen met de club verbonden zijn. Hij zal enorm worden gemist.”
 
FC Utrecht neemt aanstaande zaterdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Willem II een minuut stilte in acht. 

Het bestuur van True Support wenst de nabestaanden veel sterkte toe tijdens deze moeilijke tijd.

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing