FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Tele2 tijdelijk sponsor; optreden Kensington

04-04-2015

9 reacties


Tele2 treedt zondag 5 april voor één keer op als sponsor van FC Utrecht. Tele2 geeft op een bijzondere manier invulling aan de sponsoring van FC Utrecht met verschillende acties in Stadion Galgenwaard. Zo worden de aanwezigen onder meer in de rust getrakteerd op een optreden van de succesvolle Utrechtse band Kensington. 

“Tele2 heeft de eer om voor één wedstrijd FC Utrecht te mogen steunen”, vertelt Cilesta van Doorn, Director Brand & Communication van Tele2. “Toen FC Utrecht ons benaderde met het voorstel om wedstrijdsponsor te zijn, hebben we deze kans met beide handen aangegrepen vanwege de mooie overeenkomsten tussen de strijdbare mentaliteit van FC Utrecht en Tele2. Maar als we iets doen, dan doen we het goed. We willen dan wel de wedstrijd sponsoren waar bij FC Utrecht het hele jaar naar wordt uitgekeken: thuis tegen Ajax.”

Arnaud Miltenburg, Head of Sales van FC Utrecht: “Dit is de eerste keer dat wij de mogelijkheid bieden om FC Utrecht gedurende één wedstrijd te sponsoren. We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Tele2 en de manier waarop wij onze supporters samen een unieke dag kunnen bezorgen op en om het veld.” 

De sponsoring van Tele2 gaat natuurlijk verder dan alleen de naam op het FC Utrecht-shirt. Tele2 haalt alles uit de kast om alle fans in en buiten het stadion een onvergetelijke paaszondag te bezorgen, met als hoogtepunt de primeur van een concert in Stadion Galgenwaard door de Utrechtse succesband Kensington. Normaal gesproken klinkt hun ‘War’ bij thuiswedstrijden door de speakers, maar deze keer geven zij een live miniconcert op de middenstip om spelers en fans met positieve energie op te laden voor de tweede helft.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing