FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Technische avond op donderdag 2 oktober

26-09-2014

11 reacties


FC Utrecht oprganiseert jaarlijks een technische avond. Dit jaar staat deze gepland op donderdag 2 oktober, locatie Zoudenbalch. Hieronder het bericht dat FC Utrecht over deze technische avond op de clubwebsite heeft gepubliceerd:

'Het is dé perfecte gelegenheid voor supporters van FC Utrecht die alle ins en outs willen weten over de huidige selectie van de club, het technische beleid en de toekomstvisie: de Technische Avond die op donderdag 2 oktober plaatsvindt.

Tijdens de Technische Avond, die wordt gehouden op Sportcomplex Zoudenbalch, komen onder anderen Technisch Adviseur Co Adriaanse, Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff, trainer/coach Robby Alflen en senior coach Harry van den Ham van FC Utrecht aan het woord. De kopstukken van de Utrechtse Eredivisionist praten de aanwezigen bij over recente ontwikkelingen, de huidige stand van zaken en de toekomstvisie van de club op voetbaltechnisch gebied. Een delegatie van supporters geeft op hun beurt ook een presentatie, met ‘voetbalbeleving’ als thema.

De volledige selectie van FC Utrecht is bij de Technische Avond aanwezig. Door middel van ‘Speeddates’ komen de aanwezige fans van de club in gesprek met alle voetballers.

“Het belooft al met al een unieke happening te worden”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht, die de aftrap van de Technische Avond verzorgt. “We vinden het belangrijk onze achterban goed te informeren, en dat kan op een dergelijke avond. Daarnaast hechten we er veel waarde aan dat spelers en supporters met elkaar in contact komen. Zo kunnen zij elkaar laten weten wat er leeft op het veld én op de tribunes van Stadion Galgenwaard.”

De aftrap van de Technische Avond is op donderdag 2 oktober om 18.45 uur. De deuren van Sportcomplex Zoudenbalch zijn een kwartier daarvoor al geopend. Het formele einde van de bijeenkomst is om 21.15 uur, waarna er samen met de technische kopstukken en de spelers nog een drankje kan worden genuttigd in de kantine van het trainings- en opleidingscomplex van FC Utrecht.'

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 11 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing