FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Supporters strijden tegen elkaar op Fan Village

12-03-2013

0 reacties


Voorafgaand aan de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk was er weer Fan Village bij FC Utrecht. Naast de bekende voetbalattracties, eet- en drinkgelegenheden en typische FC Utrecht-muziek, konden supporters dit keer voor het eerst meedoen aan een aantal competities. In de categorieën ‘0 t/m 12 jaar' en ‘13 jaar en ouder' konden zij een zo hoog mogelijke score neerzetten met puntenschieten, snelheidsschieten en hooghouden.

Bij het puntenschieten moesten de supporters gericht schieten door de gaten in een doel. Ieder gat was een bepaald aantal punten waard. Veel deelnemers probeerden voor het maximaal aantal punten te gaan en een hoop kwamen hier dichtbij. In de categorie ‘0 t/m 12 jaar' scoorde Pieter van negen jaar oud het hoogst: 200 punten. In de categorie '13 jaar en ouder' was Dennis van dertien jaar het best. Hij scoorde 300 punten.

Bij het snelheidsschieten vlogen de kanonskogels in het rond, de één nog harder dan de ander. De scores lagen hier dan ook heel dicht bij elkaar. Daan van elf jaar oud wist met 71 km/ph de hoogste score neer te zetten in de categorie ‘0 t/m 12 jaar'. De veertienjarige Tijn won in de categorie '13 jaar en ouder', door met 97 km/ph jongeren van 19 en 21 jaar oud te verslaan.

De technisch begaafde FC Utrecht-supporters konden zich uitleven bij het hooghouden. Ook hier zijn mooie scores neergezet. In de categorie ‘0 t/m 12 jaar' was het erg spannend en was het verschil uiteindelijk maar drie balcontacten. Tim van acht jaar oud was met zestien balcontacten de winnaar. In de categorie '13 jaar en ouder' wist Mark van 42 jaar de hoogste score neer te zetten. Hij hield de bal tweeëntwintig keer hoog.

Win een wedstrijdshirt
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo kan iedereen proberen om deze scores te verbeteren, maar de winnaars van zondag kunnen hun score uiteraard ook verdedigen! Kom daarom weer naar Fan Village en wie weet win jij aan het einde van dit seizoen een gesigneerd wedstrijdshirt!

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing