FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht - Heart of Life: supporters centraal

29-06-2012

13 reacties


Heart of Life. Dát is FC Utrecht. Een club die midden in de samenleving staat en die in het DNA zit van haar supporters. Gelegen in het hart van het land. En, een club die de harten van de voetbalminnende inwoner van de provincie Utrecht sneller laat kloppen. FC Utrecht zet met de pay-off ‘Heart of Life' niet zijn voetballers centraal, maar zijn supporters.

"Bij FC Utrecht komt een diversiteit aan mensen bijeen", zegt Manager Marketing en Communicatie Roland Jurriëns van FC Utrecht. "FC Utrecht is voor onze supporters een way of life. Ze gaan ermee naar bed en ze staan ermee op. In het weekend stappen onze supporters uit het dagelijkse leven en komen zij samen in Stadion Galgenwaard. Advocaten, nagelstylisten, vrachtwagenchauffeurs, studenten. Noem maar op. Wij zetten hen nu centraal in onze communicatie. Voetballers zijn in veel gevallen passanten. De echte supporter niet!"

De voorbije weken werden seizoenkaarthouders van FC Utrecht in het thuisshirt van de club gefotografeerd tijdens het werken, in hun eigen werkomgeving. De beelden die hieruit zijn voortgekomen, worden gebruikt in de communicatie-uitingen van FC Utrecht en de campagnes die de club gedurende het seizoen gaat voeren. "Onze seizoenkaartcampagne gaat zaterdag bij de open dag officieel van start. Dit is de eerste campagne waarin we communiceren met onze nieuwe pay-off ‘FC Utrecht: Heart of Life'. Onze supporters staan centraal. Zij zijn immers het gezicht van de club. Onze ambassadeurs", aldus Jurriëns. "Heart of Life past bij het Engelse en volkse dat FC Utrecht heeft", zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. "

"Wij hebben het in een vroeg stadium voorgelegd aan de besturen van onze supportersverenigingen. Zij waren zeer positief en enthousiast. Hen bekroop een aangenaam gevoel van herkenning. Dat vonden wij belangrijk."

De campagne en de nieuwe pay-off van FC Utrecht zijn de komende weken op diverse plekken in de provincie zichtbaar. Ook zal in online en geschreven media breed aandacht geschonken worden aan ‘FC Utrecht: Heart of Life.'

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing