FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Succesvolle terugkeer naar De Heksenketel

12-08-2012

12 reacties


Sinds vandaag zijn we weer terug op onze oude stek in De Heksenketel. Ondanks dat we pas kort geleden bekend hebben gemaakt dat we zouden terugkeren naar De Heksenketel was de opkomst zeer goed te noemen. Een aantal kozen ervoor om buiten op het dakterras even te genieten van de zon, waar anderen zo'n beetje hun vaste stek weer opzochten. Wat dat betreft voelde het inderdaad weer als thuiskomen in ons oude supportershome. We konden ook een aantal nieuwe gezichten verwelkomen die, naar aanleiding van de berichtgeving op de site over de doorgang naar de promenade, aan begin van het seizoen lid geworden zijn.

Doorgang naar en van promenade
De fans die van deze klantvriendelijke optie gebruik konden maken - die met kaart voor de Zuidtribune - waren uiteraard allemaal erg te spreken over de geboden mogelijkheid. Op vertoon van de True Support ledenpas en nadat de steward de toegangskaart had gescand, kon men tussen 12.00 en 12.30 rechtstreeks vanuit De Heksenketel naar de tribune. Het geheel verliep, mede door de uitstekende medewerking van de stewards van FC Utrecht, zeer soepel. Tientallen supporters hebben deze mogelijkheid kunnen benutten. We hebben hier zeer enthousiaste reacties op mogen ontvangen. 

Helaas hebben we wel een aantal personen moeten teleurstellen omdat ze hun ledenpas niet bij zich hadden. Vervelend, maar dat was en is een duidelijke regel die we samen met FC Utrecht hebben gesteld. Wil je bij de volgende thuiswedstrijd ook deze doorgang gebruiken? Zorg ervoor dat je je pas bij je hebt. Mocht je de pas kwijt zijn, neem dan even contact op via het contactformulier.

Ben je nog geen lid van True Support maar wil je ook voor en na de wedstrijd in ontspannen sfeer voor- en nabeschouwen, schrijf je dan snel in bij onze supportersorganisatie.

Tot ziens bij de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle!

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 12 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing