FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

“Spelen voor Nesu is motivatie”

17-02-2012

8 reacties


"Na het gelijke spel tegen ADO Den Haag heerste er voornamelijk teleurstelling bij de spelers", begon trainer Jan Wouters zijn verhaal op het wekelijkse persuur. "We begonnen goed aan die wedstrijd en kwamen zelfs op voorsprong. Door een ongelukkig moment kwam ADO op gelijke hoogte. Zeker gezien de arbeid die we in die wedstrijd hebben ingelegd, is een gelijkspel teleurstellend. Wel vind ik dat we meer moeten voetballen en minder afhankelijk moeten zijn van de lange bal", vertelde de tainer.

De wedstrijd tegen AZ staat in het teken van de verjaardag van Mihai Nesu. Gezien het grote aantal nieuwe spelers is Mihai Nesu misschien wel een onbekende voor de nieuwe gezichten. "Nou, dat is niet zo", ontkent Wouters. "Ze hebben Mihai rond de wedstrijden al een paar keer ontmoet. We zijn allemaal mensen dus we kunnen ons allemaal voorstellen hoe zwaar het leed is dat hij draagt. We hebben er in onze besprekingen in de aanloop naar de wedstrijd tegen AZ niet overdreven veel aandacht aangespeeld. Maar het natuurlijk wel een bepaalde motivatie om voor Mihai die wedstrijd in te gaan."

Geen verrassingen
Jan Wouters zag AZ in de Europa League met 1-0 winnen tegen Anderlecht. "Dat was het bekende spel van AZ: snel druk zetten, drang naar voren en veel afwisseling. Wat dat betreft heeft AZ geen verrassingen voor ons", zei de trainer.

Door de schorsing van Mark van der Maarel speelt Gevero Markiet op de rechtsback-positie. "Op die plek hebben we een beperkte keuze, dus als Mark niet speelt is Gevero de aangewezen man om zijn plaats in te nemen. Dat bedoel ik helemaal niet negatief, want op de training heeft Gevero het goed gedaan. Het is een atletische, fysiek sterke en snelle jongen. Iemand die zich niet zo snel druk maakt en het is een echte prof", vertelt Wouters.

Afwezigen
De technische staf kan voor het duel tegen AZ geen beroep doen op keeper Rob van Dijk. Hij heeft last van zijn knie. Daan Bovenberg (buik), Marcus Nilsson (knie), Jacob Mulenga (knie) en Tommy Oar (buik) ontbreken ook. Voor het duel van zondag zijn Nana Asare en Michael Zullo nog twijfelgevallen. Cedric van der Gun begint op de bank. "Hij is er nog niet klaar om van begin af aan te starten", zei Wouters. Mark van der Maarel en Rodney Sneijder zijn geschorst.

Het duel tegen AZ begint zondagmiddag om 14:30 uur. FC Utrecht roept alle supporters op om op tijd hun plaats in het stadion op te zoeken om voorafgaand aan de wedstrijd het verjaardagsfeest voor Mihai Nesu met z'n allen te kunnen vieren

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing