FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Sociedad volgt Mulenga, raadsels rond Lensky

06-09-2011

3 reacties


Tegen het einde van de transferdeadline werd door Spaanse media gemeld dat Real Sociedad Jacob Mulenga wilde overnemen van FC Utrecht. Technisch directeur Foeke Booy deed dat gerucht toen af als "prietpraat".

Toch blijkt het niet helemaal onjuist, de Spaanse club heeft het vizier wel degelijk gericht op de goed aan het seizoen begonnen aanvaller. Sociedad heeft aangegeven de Zambiaan nauwgezet in de gaten te houden en wil naar verluidt in de winterstop zaken doen. Mulenga heeft indruk gemaakt bij Philippe Montanier. De voormalige doelman is coach bij de Spanjaarden, die vorig seizoen als vijftiende eindigden in de Primera División.

Lensky
Opnieuw is er ophef rond Jacob Lensky. De 22-jarige Canadees traint al twee weken niet mee met de selectie, volgens de club vanwege zware migraine. De geruchten dat hij het profbestaan (weer eens) zat is en (opnieuw) zijn contract wil inleveren, worden ondertussen steeds sterker.

Sinds zijn komst bij FC Utrecht twee jaar geleden, gaat het Lensky sportief voor de wind,. Op het persoonlijke vlak zorgt hij regelmatig voor problemen. Zo zat de Canadees in november enkele dagen vast in Zwitserland nadat zijn rugzak met daarin zijn paspoort was gestolen.

Begin mei brak Lensky zijn hand, nadat hij uit woede met zijn vuist tegen de muur van de kleedkamer had geslagen. Dat deed hij nadat supporters bezit van het trainingsveld hadden genomen. Lensky zou zich de kritiek persoonlijk hebben aangetrokken. De middenvelder wil niet reageren op de huidige situatie.

Duplan
Lensky is weliswaar nog afwezig, trainer Erwin Koeman kon gisteren voor het eerst Edouard Duplan op het trainingsveld begroeten. De Franse vleugelaanvaller trainde maandag voor het eerst in maanden weer mee bij FC Utrecht.

Duplan stond maandenlang langs de kant met een knieblessure, een kwetsuur waar hij vorige maand nog aan geopereerd werd. Al duurt het nog wel even voor hij weer inzetbaar is.

Bron: De Utrechtse Internet Courant - DUIC.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

FC UtrechtPSV Eindhoven
24 september 2017 12:30 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) tonyb 13pt
2 (4) De meester 12pt
3 (2) Demougze 12pt
4 (5) EAT 12pt
5 (3) Speedy 12pt
6 (6) Galgenwaard 4 Ever 10pt
7 (7) fcagbu 9pt
8 (8) Kikker 9pt
9 (9) Sjakie 8pt
10 (12) badbo13 8pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing